Antena Meniu Search
x

Arbitra Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin

Arbitra Iuliana Demetrescu a fost delegată să conducă de la centru un meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 13:48

Iuliana Demetrescu arbitrează meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin
Iuliana Demetrescu arbitrează meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin - Profimedia
  • Arbitra Iuliana Demetrescu ar urma să conducă un meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin.

Concret, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au anunţat că Iuliana Demetrescu ar urma să conducă meciul dintre Chelsea Londra şi FC Barcelona, de sâmbătă, 27 aprilie, din manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal feminin.

Iuliana Demetrescu ar urma să conducă de la centru duelul programat a avea loc pe arena Stamford Bridge din Londra. Ea va fi ajutată de Mihaela Ţepuşă şi de Roxana Ivanov, în timp ce arbitră de rezervă ar urma să fie daneza Frida Klarlund. Arbitrii-video pentru acest meci ar urma să fie Ovidiu Haţegan şi Cătălin Popa.

În prima manşă, la Barcelona, Chelsea Londra s-a impus, scor 1-0, astfel că londonezele sunt favorite la calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal feminin.

În cealaltă semifinală se înfruntă Paris Saint Germain şi Olympique Lyon. În prima manşă, la Lyon, echipa din Lyon s-a impus cu 3-2.

Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin se joacă pe 25 mai, pe Stadionul San Mames, din Bilbao.

FC Barcelona este deţinătoarea Ligii Campionilor la fotbal feminin, după ce s-a impus, cu 3-2, în finala de anul trecut jucată împotriva echipei germane VFL Wolfsburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Arbitra Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin