Antena Meniu Search
x

Belgia, huiduită puternic de fani pentru că a tras mai mult de timp cu Ucraina. De Bruyne le-a cerut colegilor să nu salute publicul. VIDEO

EURO 2024. Selecţionerul echipei de fotbal a Belgiei, Domenico Tedesco, s-a declarat surprins de fluierăturile suporterilor belgieni, după calificarea formaţiei sale în optimile de finală ale EURO 2024, miercuri, la Stuttgart, după remiza albă înregistrată în faţa Ucrainei, scor 0-0.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 10:58

Belgia, huiduită puternic de fani că a tras mai mult de timp cu Ucraina. De Bruyne le-a cerut colegilor să nu salute publicul. VIDEO
Belgia, huiduită puternic de fani că a tras mai mult de timp cu Ucraina. De Bruyne le-a cerut colegilor să nu salute publicul. VIDEO - X/ Profimedia

"Sunt surprins, pentru că a fost foarte important pentru noi să ne calificăm", a reacţionat antrenorul italo-german, întrebat despre aceste fluierături, la conferinţa de presă.

"Chiar am încercat totul pentru a câştiga, am fi putut marca, aşa că nu pot fi dezamăgit. E o mare surpriză... Nu este ca şi cum l-aş fi scos pe Doku pentru a introduce un apărător", a spus Tedesco.

Acesta a asigurat însă că nu are un mesaj de transmis publicului, apreciind doar că are "nevoie de sprijinul" fanilor.

Articolul continuă după reclamă

Belgia, acuzată că a tras mai mult de timp cu Ucraina

Pe acelaşi subiect

Criticat în timp ce elevii săi au căutat în mod clar să câştige timp mai degrabă decât să lupte pentru primul loc în grupă, tehnicianul a rezumat situaţia asumându-şi o "gestionare clară a meciului". "Dacă primeam un gol, eram eliminaţi, am vrut să evităm asta", a explicat el.

"Putem rivaliza cu orice echipă. Pentru acest tip de meciuri ne-am calificat la această competiţie", a afirmat Tedesco, referindu-se la meciul din optimile de finală împotriva Franţei. "Suntem pregătiţi şi vom câştiga", a adăugat selecţionerul Belgiei.

Huiduielile au fost atât de puternice încât De Bruyne le-a cerut colegilor săi să nu salute publicul

Mijlocaşul Kevin De Bruyne, desemnat omul meciului, a fost la rândul său criticat după ce a părut că le-a cerut colegilor săi să nu meargă să-i salute pe suporterii care tocmai îi fluieraseră.

"Am încercat să câştigăm meciul. Până în minutul 90 am încercat să găsim soluţii. Yannick (Carrasco) a avut două şuturi, în timp ce Ucraina a avut o ocazie bună, poate două, aşa că a trebuit să nu ne asumăm niciun risc", a spus jucătorul echipei Manchester City.

"Pot să înţeleg că oamenii vor să câştigăm şi să terminăm primii, dar, de exemplu, dacă execut un corner şi luăm un gol în spate, toată lumea mă va ucide. Uneori trebuie să fii inteligent", a explicat De Bruyne, asigurând că Belgia va avea "nevoie" de fanii săi la meciul din optimi împotriva ''Les Bleus''.

Belgia s-a clasat pe locul secund în Grupa E, după selecţionata României, în condiţiile în care toate cele patru echipe din această grupă au terminat cu acelaşi număr de puncte (4), diferenţa făcându-se la golaveraj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Sport » Belgia, huiduită puternic de fani pentru că a tras mai mult de timp cu Ucraina. De Bruyne le-a cerut colegilor să nu salute publicul. VIDEO