Antena Meniu Search
x

Bilet special la meciul din Riad, unde rivali vor fi Messi şi Ronaldo, scos la licitaţie. Suma oferită a ajuns la 2,6 milioane de dolari

Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru “Beyond Imagination”, un bilet special la un meci amical în care vor fi rivali Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. 

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 09:26

Bilet special la meciul din Riad, unde rivali vor fi Messi şi Ronaldo, scos la licitaţie - Profimedia

Musheref Al-Ghamdi, manager general al grupului AqarOne, a prezentat până acum cea mai bună oferă la licitaţia pentru biletul special, care se va încheia la 17 ianuarie. Biletul este pentru un meci între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr (echipa lui Ronaldo) şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, la care evoluează Lionel Messi.

Partida din data de 19 ianuarie, de la Riad, va fi prima confruntare de pe teren dintre Ronaldo şi Messi de după decembrie 2020, când Juventus a învins FC Barcelona cu 3-0, relatează News.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial. Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Bilet special la meciul din Riad, unde rivali vor fi Messi şi Ronaldo, scos la licitaţie. Suma oferită a ajuns la 2,6 milioane de dolari