Antena Meniu Search
x

Bilete EURO 2024. Cât costă sa vezi meciurile României în Germania şi când se pun în vânzare tichetele

EURO 2024. Pe 4 decembrie va debuta cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru EURO 2024, care va avea loc în Germania, la două zile după tragerea la sorţi a grupelor.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 11:57

Un milion de bilete vor fi la dispoziţia fanilor celor 21 de echipe care vor obţine până atunci calificarea. O altă fază a vânzărilor de tichete va avea loc anul viitor, pentru suporterii ultimelor trei echipe care se vor califica în urma meciurilor de baraj.

În prima fază a vânzărilor au fost distribuite peste 1,2 milioane de bilete, prin intermediul unei loterii, după ce s-a înregistrat 20 de milioane de solicitări. La momentul respectiv erau cunoscute doar datele şi arenele meciurilor din grupă ale selecţionatei ţării gazdă, Germania.

Preţul biletelor 

Preţurile biletelor pornesc de la 30 de euro, pentru partidele din faza grupelor, şi ajung până la 1.000 de euro, cele mai scumpe, pentru finală. Un milion de bilete vor fi disponibile la prețuri de 60 de euro sau mai mici. O persoană poate achiziționa doar 4 bilete la un singur meci.

Pe acelaşi subiect

În optimi, bilete vor costa între 50 și 250 de euro, în funcție de partea tribunei. Pentru sferturi, prețurile variază între 60 și 300 de euro, iar la semifinale, între 80 și 600. Biletele pentru marea finală de pe 14 iulie, vor fi între 95 și 1.000 de euro, conform UEFA

EURO 2024 se va disputa cu 24 de echipe, între 14 iunie şi 15 iulie, în zece oraşe din Germania: Berlin, Koln, Dortmund, Dusseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, Munchen şi Stuttgart.

Românii, calificaţi la EURO 2024

Selecţionata României şi-a asigurat calificarea la turneul final de anul viitor, după ce a învins cu 2-1 Israelul, sâmbătă la Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor. "Tricolorii" vor înfrunta marţi seară Elveţia, pe Arena Naţională, într-o partidă având ca miză primul loc în această grupă.

Până acum au obţinut calificarea la EURO 2024 următoarele formaţii: Germania (calificată din oficiu), Spania, Scoţia, Franţa, Olanda, Anglia, Italia, Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia, Portugalia, Slovacia, Albania, Cehia, Danemarca, Slovenia, Elveţia şi România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Bilete EURO 2024. Cât costă sa vezi meciurile României în Germania şi când se pun în vânzare tichetele