Antena Meniu Search
x

Borussia Dortmund-Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat în optimi din poziţia de câştigătoare a grupei. Alte 9 echipe au locul asigurat

Borussia Dortmund a terminat la egalitate cu Manchester City, 0-0, rezultat care califică echipa gazdă în optimile de finală. Formaţia antrenată de Pep Guardiola putea obţinte victoria, dar Riyad Mahrez a ratat un penalty (58). City este sigură, însă, de primul loc în grupă. 

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 00:23

Borussia Dortmund - Manchester City - Profimedia

Nouă echipe şi-au asigurat locurile în optimile de finală ale Champions League: Napoli, FC Bruges, Bayern Munchen, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG şi Benfica.

Paris Saint-Germain, AC Milan şi Benfica Lisabona au făcut spectacol în meciurile jucate marţi seara în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, în timp ce Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a suferit prima sa înfrângere în acest sezon în toate competiţiile.

PSG a surclasat-o pe Maccabi Haifa cu 7-2, pe Parc des Princes, asigurându-şi prezenţa în optimile de finală. Messi, Mbappe, cu duble şi două assist-uri fiecare, Neymar, Soler şi autogolul Goldberg au completat o seară magică pentru parizieni.

În celălalt meci din grupă, Benfica a trecut de Juventus cu 4-3, după ce ''vulturii'' au avut 4-1 la un moment dat. ''Bătrâna Doamnă'', care are 11 goluri încasate în cinci partide, a revenit pe final şi s-a apropiat la un gol, însă a pierdut şi a ratat calificarea în optimile de finală.

Pe acelaşi subiect

Real Madrid a cedat la Leipzig

AC Milan rămâne în cursă pentru faza următoare a competiţiei, după ce a câştigat cu 4-0 la Zagreb, în faţa echipei locale Dinamo. Portarul Ciprian Tătăruşanu a apărat şase şuturi pe spaţiul porţii, cel mai periculos fiind tras de Ivanusec (18).

Real Madrid, cu mai multe absenţe de marcă, a cedat cu 2-3 pe terenul echipei RB Leipzig, care nu are voie să piardă cu Şahtior în ultima etapă pentru a ajunge în optimi. La Glasgow, Celtic a încheiat nedecis cu Şahtior, 1-1.

Rezultatele înregistrate marţi în meciurile etapei a cincea din grupele Ligii Campionilor

Grupa E: Salzburg – Chelsea 1-2 (Adamu 49 / Kovacici 23, Havertz 64);

Grupa E: Dinamo Zagreb – AC Milan 0-4 (Gabbia 39, Rafael Leao 49, Giroud 59 penalti, Ljubicic 69 autogol);

Grupa F: RB Leipzig – Real Madrid 3-2 (Gvardiol 13, Nkunku 18, Werner 81 / Vinicius Junior 44, Rodrygo 90+3 penalti);

Grupa F: Celtic Glasgow - Şahtior Doneţk 1-1 (Giakoumakis 34 / Mudrik 58);

Grupa G: FC Sevilla – FC Copenhaga 3-0 (En-Nesyri 61, Isco 88, Montiel 90+2);

Grupa G: Borussia Dortmund – Manchester City 0-0;

Grupa H: Benfica Lisabona – Juventus Torino 4-3 (Antonio Silva 17, Joao Mario 28 penalti, Rafa Silva 35, 50 / Kean 21, Milik 77, McKennie 79);

Grupa H: PSG – Maccabi Haifa 7-2 (Messi 19, 45, Mbappe 32, 64, Neymar 35, Goldberg 67 autogol, Soler 84 / Seck 38, 50).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Borussia Dortmund-Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat în optimi din poziţia de câştigătoare a grupei. Alte 9 echipe au locul asigurat