Antena Meniu Search
x

Video Cai putere şi frumuseţe la raliul dedicat femeilor. Doamnele au stăpânit fără probleme bolizii de sute de cai putere

Caii putere și frumuseţea au mers mână în mână la campionatul național de raliu pentru femei. 60 de doamne și domnișoare din toată țara şi-au arătat talentul şi abilităţile pe circuit. De pe margine, bărbaţii nu s-au putut abţine şi au încercat să le dea indicaţii. Însă principala lor sarcină a fost să le ţină poşetele.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 10:33

Vezi și

Cele mai pricepute femei la volan din România s-au adunat weekend-ul acesta la Timişoara, unde s-a organizat un raliu special pentru ele. Bărbații prezenţi au avut de dat doar indicații. Concurentele ştiau însă ce au de făcut. 

''Puțin raliu prin oraș, prin parcarea supermarketului, porniri de pe loc de la semafor, cu fluierat de roți, viraje cât mai strânse și cât mai în viteză.''

Doamnele au ţinut cont şi de ţinute

Concurentele nu s-au prezentat oricum la linia de start.

Pe acelaşi subiect

''Ţinuta este în prim plan, mai întâi ținuta si apoi mașina, sunt pasionată şi de partea de fashion.''  

''Ca orice femeie, nişte make-up, gentuţe.''

Odată intrate în cursă, doamnele au arătat că pot stăpâni fără probleme bolizii de sute de cai putere. Mândri de măiestria arătată de partenere pe circuit, soții au privit emoţionaţi de pe margine şi le-au păzit cu străşnicie poşetele.

''Şi poşeta? E a doamnei?

Da, a doamnei, da. 

Cum este să stați, așa ca bărbat, doar pe margine şi doar să încurajați?

Greu.'' 

''Este a soţiei. Ea unde este? 

Soţia a mers să se împrospăteze puţin, a avut emoţii. Participă, e prima ei participare.''

''E o şoferiţă bună?

Da.

Mai bună ca dumneavoastră?

Ce să spun acum.''

Evenimentul a strâns pe lista de start un număr record de participanţi. Au fost peste 60 de concurente, doamne şi domnişoare, din 15 judeţe.

Laura Savu, organizator Women Rally: Ca de obicei, cum spunem noi, viteză, adrenalină și frumusețe. 

Este al treilea an consecutiv când la Timişoara se desfăşoară Campionatul Național de Women Rally. Următorul eveniment va avea loc la Bucureşti, în septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Cai putere şi frumuseţe la raliul dedicat femeilor. Doamnele au stăpânit fără probleme bolizii de sute de cai putere