Antena Meniu Search
x

Campion la motociclism, mort în timpul unei curse în India. Avea doar 13 ani

Un campion la motociclism şi-a pierdut viaţa în urma unui accident suferit într-o cursă desfăşurată în India. Copparam Shreyas Hareesh, pilotul în cauză, avea doar 13 ani.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 14:38

Campionul la motociclism era un pilot extrem de apreciat la nivel internaţional
Campionul la motociclism era un pilot extrem de apreciat la nivel internaţional - Twitter
  • Campionul la motociclism trebuia să concureze în campionatul de SuperBike al Malaeziei.

Zeci de mii de spectatori s-au adunat, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a urmări cursele de motociclism viteză programate pe circuitul Madras International Circuit, din Chennai, India.

Conform Mirror Online, oamenii nu îşi imaginau sub nicio formă că urmau să asiste la o tragedie. Asta pentru că Copparam Shreyas Hareesh, un pilot de doar 13 ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident înfiorător.

Copparam, considerat o mare speranţă a curselor de motociclism viteză, a plecat din pole position, dar nu a apucat să ruleze prea mult pe circuit. A pierdut controlul asupra motocicletei într-un viraj din primul tur şi a zburat pe circuit, suferind răni grave.

Organizatorii au arborat imediat steagurile roşii, iar cursa a fost întreruptă, fiind ulterior abandonată. Copparam a suferit răni grave, în special la nivelul capului. O ambulanţă a pătruns pe circuit şi l-a preluat pe Copparam în comă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, declarând decesul.

Pe acelaşi subiect

Tragedia a afectat întreaga lume a sportului din India. Akbar Ebrahim, preşedintele Federaţiei de Sporturi cu Motor din India, a precizat că o anchetă a fost iniţiată şi că tragedia a provocat o uriaşă suferinţă, "Copparam fiind un apropiat al nostru şi un pilot extrem de apreciat la nivel internaţional".

De altfel, tânărul ar fi trebuit să concureze deja, în acest sezon, în campionatul de SuperBike al Malaeziei, la categoria 250 centimetri cubi.

Este a doua tragedie produsă în acest an pe circuitul de la Chennai. În ianuarie, K.E. Kumar, un pilot auto în vârstă de 59 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui alt accident produs în timpul unei curse de pe renumitul circuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Campion la motociclism, mort în timpul unei curse în India. Avea doar 13 ani