Antena Meniu Search
x

Mesajul Nadiei Comăneci din SUA, în plină epidemie de coronavirus

Nadia Comăneci a vorbit despre modul în care își petrece timpul în Statele Unite ale Americii, țară ce a ajuns pe locul al treilea în lume la numărul de cazuri confirmate de coronavirus.

de Valentin Pîrcălabu

la 25.03.2020, 14:01

Nadia Comăneci este stabilită în SUA
Nadia Comăneci este cea mai mare gimnastă din istoria României - Profimedia
  • Nadia Comăneci este prima gimnastă din istorie care a obținut nota maxima
  • Nadia Comăneci trăiește în SUA, alături de soțul său

Nadia Comăneci a vorbit despre modul în care își petrece timpul în Statele Unite ale Americii, țară ce a ajuns pe locul al treilea în lume la numărul de cazuri confirmate de coronavirus.

”Zeița de la Montreal” spune că se simte bine alături de familie și încearcă să se mențină în formă prin mișcare, însă are o teamă din cauza pandemiei.

Desigur. De răspândire. De aceea încercăm să ne facem partea noastră de responsabilitate”, a spus Nadia Comăneci pentru Libertatea.

Nadia Comăneci: ”E ok să ieși în parc sau cu bicicleta”

Pe acelaşi subiect

Marea noastră campioană spune că, deși s-au luat măsuri stricte și în SUA, nu este interzisă total plimbarea prin parc.

Este OK să ieşi în parc sau să mergi cu bicicleta, dar trebuie să se respecte distanţa de doi metri faţă de ceilalţi ca să nu se răspândească virusul. Depinde şi de oraş sau de stat. Oricum, cam fiecare are acasă un aparat gen bicicletă sau o bandă de mers. Devenim creativi. Mişcarea este foarte importantă la sănătate”, a explicat Nadia Comăneci, care a precizat că a fost nevoită să își închidă sala de gimnastică pe care o are împreună cu soțul său, Bart Conner.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Nadia Comăneci

Nadia Comăneci s-a născut pe 12 noiembrie 1961 în Oneşti, judeţul Bacău şi a început gimnastica la şase ani. În palmaresul Nadiei Comăneci se regăsesc cinci medalii olimpice de aur, două de aur la Mondiale şi nouă de aur la Europene.

A fost prima gimnastă din istorie care a obținut nota maximă, la Montreal, în 1976.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Mesajul Nadiei Comăneci din SUA, în plină epidemie de coronavirus