Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Gianni Infantino în plină pandemie de coronavirus

Gianni Infantino, președintele FIFA, a ținut un discurs la sediul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), la Geneva, prin care a cerut unitate în lumea fotbalului împotriva coronavirusului.

de Dan Roșu

la 25.03.2020, 13:09

Gianni Infantino, în cadrul unui eveniment
Gianni Infantino vorbește despre coronavirus - ImagineChina / Zhou Junxiang via Hepta

Gianni Infantino, președintele FIFA, a ținut un discurs la sediul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), la Geneva, prin care a cerut unitate în lumea fotbalului împotriva coronavirusului. 

“Sunt zile grele, este un moment dificil și avem un mare adversar, COVID-19. În aceste timpuri, fotbalul trebuie să arate solidaritate și unitate. Trebuie să arătăm că lucrăm împreună, că suntem o echipă.

Mesajul lui Gianni Infantino despre viitorul fotbalului mondial

Trebuie să tragem toți în aceeași direcție, să lucrăm împreună. Trebuie să combatem coronavirusul, aceasta este prima prioritate și toată lumea trebuie să conștientizeze că este grav ceea ce se întâmplă. Fotbalul este astăzi pe locul doi. Mai întâi trebuie să câștigăm acest meci împotriva coronavirusului și apoi ne vom ocupa de problemele fotbalului”,

Trebuie să lucrăm la viitor și să evaluăm daunele aduse fotbalului, dar aceasta nu este prioritatea în acest moment. O vom face și apoi vom reveni mai puternici. Vom reveni cu idei noi, formate noi, dar acum este timpul să luptăm împotriva coronavirusului împreună, ca o echipă”, a spus Infantino.

Cele mai importante competiții ale fotbalului mondial au fost amânate. Campionatul European ce urma să aibă loc în această vară se va desfășura în 2021. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Mesajul lui Gianni Infantino în plină pandemie de coronavirus