Antena Meniu Search
x

Carlos Sainz Jr, pilotul Ferrari, urmează să piloteze în Marele Premiu al Australiei, după operaţia de apendicită

Pilotul spaniol Carlos Sainz Jr (Ferrari) se pregăteşte să revină în competiţie cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, programat în acest weekend la Melbourne, după ce s-a recuperat în urma unei operaţii de apendicită, a anunţat scuderia italiană, citată de Reuters. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 10:20

Carlos Sainz Jr, pilotul Ferrari, urmează să piloteze în Marele Premiu al Australiei, după operaţia de apendicită
- Profimedia

Sainz (29 ani), care s-a clasat pe locul al treilea în cursa de deschidere a sezonului 2024, desfăşurat în Bahrain, şi ultimul pilot care a spart dominaţia Red Bull cu victoria sa din Singapore, în luna septembrie, a renunţat la Grand Prix-ul Arabiei Saudite după ce i-a fost diagnosticată problema de sănătate, informează Agerpres.

Spaniolul a fost înlocuit de pilotul de rezervă al Ferrari, Oliver Bearman, pe circuitul Jeddah

Spaniolul a fost înlocuit de pilotul de rezervă al Ferrari, Oliver Bearman, pe circuitul Jeddah Corniche, însă este aşteptat din nou la bordul monopostului său pe circuitul Albert Park din Melbourne, la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat echipa sa miercuri.

"Carlos este aici, la Melbourne, de acum două zile şi este în regulă. Ne aşteptăm să piloteze", a declarat un purtător de cuvânt al Ferrari. Carlos Sainz Jr va părăsi echipa Ferrari la finalul sezonului, pentru a-i face loc britanicului Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, care se va despărţi după 12 sezoane de Mercedes pentru a se alătura grupării "căluţului cabrat", începând din 2025.

Pe acelaşi subiect

Adolescentul britanic Oliver Bearman (18 ani) a avut un debut formidabil într-o cursă de Formula 1, pe 9 martie la Jeddah, unde s-a clasat pe locul al şaptelea, după ce a luat startul de pe poziţia a unsprezecea a grilei, fiind cel mai tânăr debutant din istoria Ferrari.

Puteţi urmări cursele de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Carlos Sainz Jr, pilotul Ferrari, urmează să piloteze în Marele Premiu al Australiei, după operaţia de apendicită