Antena Meniu Search
x

Pilotul de Formula 1 Pierre Gasly, de la echipa Alpine, investeşte într-o echipă de fotbal franceză

Francezul Pierre Gasly, pilotul echipei de Formula 1 Alpine, investeşte într-un club din divizia a treia a campionatului de fotbal al ţării sale, FC Versailles, informează luni L'Equipe. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 15:08

Pilotul de Formula 1 Pierre Gasly
Pilotul de Formula 1 Pierre Gasly, de la echipa Alpine, investeşte într-o echipă de fotbal franceză - Profimedia Images

Pierre Gasly, care are 28 de ani, a decis să se alăture preşedintelui lui FC Versailles, Alexandre Mulliez, pentru a deveni co-acţionar al clubului.

"Lumea fotbalului mă pasionează, urmăresc toate rezultatele. Am jucat fotbal când eram mic. Căutam de ceva vreme să mă implic într-un proiect ambiţios. Urmăream ce se întâmplă în această lume şi am întâlnit familia Mulliez (...) Avem ambiţii pe termen mediu şi lung. Pe cinci, zece şi cincisprezece ani. Este o pasiunea a mea, a doua după cursele de maşini", a declarat Gasly.

Versailles este pe locul 10 în divizia a treia, National, la doar trei puncte de Villefranche, ocupanta locului 13, primul retrogradabil într-un campionat în care cinci echipe vor lua drumul celui de-al patrulea eşalon la finalul sezonului.

Puteţi urmări cursele de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Pe acelaşi subiect

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Pilotul de Formula 1 Pierre Gasly, de la echipa Alpine, investeşte într-o echipă de fotbal franceză