Antena Meniu Search
x

Cât costă biletele, avionul şi cazarea ca să vezi meciul România - Olanda de la EURO 2024

Ne-am bucurat cum nu am mai făcut-o de 25 de ani. România este în optimi la Campionatul European şi fiesta a cuprins toată ţara. Centrul Capitalei a fost din nou plin de mii de suporteri, ca pe vremea Generaţiei de Aur. Acum, am cântat pentru Generaţia de Suflet. Una care ne-a făcut din nou să iubim fotbalul şi, de ce nu, să visăm chiar la o finală.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 27.06.2024 , 20:18

Cât costă biletele, avionul şi cazarea ca să vezi meciul România - Olanda de la EURO 2024
Cât costă biletele, avionul şi cazarea ca să vezi meciul România - Olanda de la EURO 2024

Suporterii români au trecut de la agonie la extaz. Slovacia a dechis scorul, moment în care eram eliminaţi de la Euro. Ianis Hagi a scos însă un penalty transformat impecabil de Răzvan Marin. Ambele echipe au mai avut ocazii, dar nu s-au mai marcat goluri. La finalul celor 90 de minute a început fiesta. Tricolorii au terminat grupa pe primul loc, un lucru greu de imaginat înainte de începerea competiţiei.

La meciul cu Slovacia au fost prezente în tribune şi multe personalităţi. Din lumea politică s-au remarcat premierul Marcel Ciolacu, liderul AUR George Simion şi fostul ministru de interne Lucian Bode.

Calificarea în optimile Europeanului de fotbal a bucurat milioane de români

Articolul continuă după reclamă

Pentru prima dată după aproape 25 de ani, fotbalul a scos din nou românii în stradă, în toată ţara!

Pe acelaşi subiect

Piaţa Universităţii s-a umplut de fani ai naţionalei, ca în vremurile Generaţiei de aur. Acum, suporterii au cântat pentru Generaţia de suflet, aşa cum a fost numită de selecţionerul Edi Iordănescu.

Urmează meciul cu Olanda, care a terminat pe locul 3 în grupă deşi are un lot evaluat la 815 milioane de euro. Jucătorii români sunt cotaţi la 92 de milioane de euro. Meciul se va juca la Munchen, marţi, la ora 19.00. Pe suporterii care vor să vadă partida din tribune îi aşteaptă cheltuieli uriaşe.

Cât te costă să vezi meciul României cu Olanda la Munchen

Zborurile de linie spre Munchen sunt mai scumpe ca niciodată. În preziua meciului, un bilet de la Otopeni spre capitala Bavariei costă 4.300 de lei. Cu escală, preţul scade până la 1.300 de lei. A doua zi după meci nu există zbor direct de la Munchen, iar cu escală costă cel puţin 1.400 de lei.

Două nopţi de cazare pornesc de la 900 de lei, la o pensiune departe de centru. Hotelul este ceva mai scump: cel puţin 1.200 de lei la trei stele şi 1.400 la patru stele, pentru a dormi la Munchen şi înainte, şi după meci.

Biletele sunt mai scumpe ca la meciurile din grupe. La peluze costă între 50 şi 85 de euro, iar la tribune între 175 şi 500 de euro. Pentru un pachet VIP trebuie să scoţi din buzunar 2.000 de euro.

Momentan, achiziţia pe site-ul UEFA este permisă doar suporterilor care au avut bilete la meciurile din grupe. De mâine, îşi vor putea cumpăra şi ceilalţi fani. 7.000 de bilete sunt repartizate suporterilor români, dar oficialii FRF încearcă să convingă UEFA să dubleze numărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Sport » Cât costă biletele, avionul şi cazarea ca să vezi meciul România - Olanda de la EURO 2024