Antena Meniu Search
x

Bilete la România - Olanda, în optimile EURO 2024. Care sunt preţurile şi cum le poţi achiziţiona

Federaţia Română de Fotbal a anunţat procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală de la EURO 2024, România – Olanda. Partida e programată marţi, 2 iulie, de la 19:00, ora României, la Munchen.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 13:24

Bilete la România - Olanda, în optimile EURO 2024. Care sunt preţurile şi cum le poţi achiziţiona
Bilete la România - Olanda, în optimile EURO 2024. Care sunt preţurile şi cum le poţi achiziţiona - Facebook

În perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puţin un meci din cadrul grupelor vor primi un email de inştiinţare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie. Ulterior, aceştia vor avea la dispoziţie până la 24 de ore să achiziţioneze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziţionate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA. Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Federaţia Română de Fotbal precizează că a demarat un dialog cu UEFA şi încearcă să obţină dublarea acestui număr.

Prețuri și categorii de bilete pentru optimi EURO 2024

Articolul continuă după reclamă

UEFA a setat cinci categorii de bilete pentru meciurile din optimi. “Fans First“ este categoria care cuprinde biletele de la primul inel al peluzelor stadioanelor. Acestea sunt împărțite egal între combatante, iar costul unui bilet este de 50 de euro.

Pe acelaşi subiect

În categoria 3 sunt biletele de la inelele superioare ale peluzelor. Aceste bilete costă 85 de euro. În categoria 2 sunt biletele din sectoarele periferice ale tribunelor 1 și 2, care costă 175 de euro.

La categoria 1 intră biletele din sectoarele centrale ale tribunelor, al căror preț este de 250 de euro. În fine, categoria “Prime Seats“ vine cu bilete în valoare de 500 de euro per bucată, fiind cele mai scumpe opțiuni puse la dispoziție de către organizatori.

România - Slovacia 1 - 1. Rezumatul meciului

La Frankfurt, în faţa a peste 35.000 de fani români prezenţi în tribune, tricolorii au început cu dubla ocazie irosită de Andrei Raţiu - şut la colţul lung, respins de Dubravka, şi Ianis Hagi – reluare peste poartă. Slovacii au deschis scorul în minutul 24, când Ondrej Duda a reluat în plasă, cu capul, centrarea lui Kucka. În minutul 34 Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko şi, după consultarea VAR, arbitrul german Daniel Siebert a dictat penalti pentru România. A executat cu sânge rece Răzvan Marin care a egalat situaţia pe tabelă, 1-1.

După pauză, Niţă a închis poarta în minutele 50 şi 52, apoi Răzvan Marin a şutat periculos, în minutul 61, Dubravka a respins şi mingea a ajuns la Drăguş care a trimis puţin peste poartă. Pe o ploaie torenţială, Niţă a respins cu piciorul la şutul lui Strelec din minutul 69, iar partida s-a încheiat la egalitate 1-1. România Câştigă grupa E cu 4 puncte, urmată de Belgia, Slovacia şi Ucraina. Ucraina pleacă acasă. Toate echipele din grupă au acumulat câte patru puncte.

Milioane de români au sărbătorit calificarea istorică

Mii de inimi au bătut la unison aseară în Capitală pentru echipa națională a României, care se pregătea să dea piept cu adversara sa, Slovacia. Încă dinainte de meci, bucureştenii au împânzit străzile oraşului şi împreună au cântat cât i-au ţinut plămânii imnul României.

După terminarea meciului, miile de fani au sărbătorit în Piaţa Universităţii, unde au venit cu steaguri, fumigene şi artificii şi au transmis mesaje de susţinere echipei până când au rămas fără voce. Bucuria suporterilor a fost ca o furtună de aplauze și strigăte de bucurie. Orașul s-a umplut de tricolor, iar fiecare colț de stradă a devenit un altar al victoriei. Oamenii s-au îmbrățișat, au dansat și au fredonat imnul național, cu lacrimi în ochi.

A fost o seară, în care şi cei mici au simţit pentru prima dată - emoţia calificării. Pe bulevardele aglomerate, mașinile claxonau, iar drapelul flutura în vânt. La terase, paharele s-au ciocnit în cinstea jucătorilor, iar suporterii au purtat cu mândrie tricourile echipei noastre.

Programul optimilor de finală de la EURO 2024

Programul complet al optimilor de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania:

  • 29 iunie, ora 19:00 Elveția – Italia, Olympiastadion, Berlin
  • 29 iunie, ora 22:00 Germania – Danemarca, BVB Stadion Dortmund
  • 30 iunie, ora 19:00 Anglia – Slovacia, Arena AufSchalke, Gelsenkirchen
  • 30 iunie, ora 22:00 Spania – Georgia, Cologne Stadium, Koln
  • 01 iunie, ora 19:00 Franța – Belgia, Düsseldorf Arena, Düsseldorf
  • 01 iunie, ora 22:00 Portugalia – Slovenia, Frankfurt Arena, Frankfurt
  • 02 iunie, ora 19:00 România – Olanda, Munich Football Arena, Munchen
  • 02 iunie, ora 22:00 Austria – Turcia, Leipzig Stadium, Leipzig

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Sport » Bilete la România - Olanda, în optimile EURO 2024. Care sunt preţurile şi cum le poţi achiziţiona