Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce scrie presa din Ungaria după ce România a câştigat grupa E, la EURO 2024. Reacţie după remiza cu Slovacia

Presa maghiară reacţionează după ce selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 22:47

Reacţie după remiza cu Slovacia - Inquam Photos / Ștefan Constantin

EURO 2024. Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc.

Ce spun ungurii după calificarea României în optimile EURO 2024

”Două goluri, ploaie, o remiză 1-1 între Slovacia și România. România a terminat prima în grupă, dar Slovacia a avansat și ea în optimi”, scrie Nemzetisport, o publicație din Ungaria.

Articolul continuă după reclamă

Suporterii echipei naţionale de fotbal s-au strâns, în zona Pieţei Universităţii, pentru a sărbători calificarea României la EURO 2024 după egalul cu Slovacia. Fanii, mulţi dintre ei îmbrăcaţi în tricourile galbene ale echipei naţionale, agită drapele, fulare şi scandează "România". Oamenii au ocupat carosabilul, traficul fiind blocat în zonă.

Pe acelaşi subiect

România - Slovacia 1-1 la EURO 2024

Golul României a fost marcat de Răzvan Marin, din penalti, în minutul 37 (penalti), în timp ce pentru slovaci a punctat Duda (24).

Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » Ce scrie presa din Ungaria după ce România a câştigat grupa E, la EURO 2024. Reacţie după remiza cu Slovacia