Antena Meniu Search
x

CFR Cluj, pas greşit la FC Botoşani. Ardelenii ratează ocazia de a trece peste FCSB, în clasamentul Ligii I

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii I la fotbal, a ratat ocazia de a trece peste FCSB, liderul la zi al clasamentului din Liga I, după ce ardelenii au cedat, scor 1-2, în meciul cu FC Botoşani din deplasare, din etapa a 22-a.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.02.2021, 22:37

CFR Cluj rămâne pe locul 2 în Liga I, la un punct de liderul FCSB
Fotbaliştii de la CFR Cluj au ratat ocazia de a urca pe primul loc al Ligii I - Hepta
  • CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga I, la un punct de liderul FCSB.
  • FC Botoşani şi-a asigurat, în mare măsură, accederea în play-off-ul Ligii I.

FCSB s-a împiedicat în meciul cu Academica Clinceni, jucat duminică seara, de pe teren propriu, scor 0-1.

CFR Cluj, aflată la un singur punct în urma liderului FCSB, spera să profite de pasul greşit al oamenilor lui Toni Petrea şi să revină în fruntea clasamentului din Liga I.

Însă ardelenii au comis-o şi ei, cedând, scor 1-2, pe terenul formaţiei FC Botoşani. Şi asta în ciuda faptului că ardelenii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Debeljuh, şi au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioadă, având mai multe ocazii de a marca decât adversara.

FC Botoşani a găsit de nicăieri forţa de a reveni pe tabela de marcaj. Papa şi Mihai Roman au punctat până la pauză, iar FC Botoşani a intrat cu avantaj la cabine, 2-1, rezultat care, ulterior, s-a menţinut până la finalul partidei.

În urma eşecului de la Botoşani, CFR Cluj rămâne cu 47 de puncte în clasamentul Ligii I, la un punct în urma liderului FCSB, în timp ce FC Botoşani revine pe locul 5, pe care îl pierduse în urma victoriei obţinute de Academica Clinceni pe terenul FCSB-ului.

Viitorul Constanţa, eşec care îi compromite şansele de a ajunge în play-off-ul Ligii I

În primul meci jucat luni, în Liga I, Viitorul Constanţa a cedat, scor 0-1, în duelul cu FC Voluntari de pe teren propriu. A fost eşecul care a compromis, în mare măsură, şansele Viitorului de a ajunge în play-off-ul Ligii I. Formaţia antrenată de Mircea Rednic este pe locul 10, la opt puncte de ultima poziţie care asigură accederea în play-off-ul Ligii I, şi mai sunt doar opt meciuri de jucat din sezonul regulat al Ligii I.

Eşecul cu FC Voluntari face să continue seria neagră a Viitorului Constanţa sub conducerea antrenorului Mircea Rednic. Viitorul a câştigat un singur meci oficial din ultimele 13 jucate, iar situaţia tehnicianului de 58 de ani este pusă sub semnul întrebării, chiar dacă Rednic a primit un vot de încredere din partea conducerii, mai ales pentru că a acceptat să preia echipa în plin campionat.

FC Voluntari, care s-a impus la Ovidiu graţie golului marcat de Jefte, a urcat pe locul 14 în clasament şi continuă să spere în salvarea de la retrogradare.

După etapa din Liga I urmează meciurile din Cupa României

Liga I la fotbal se întrerupe la mijlocul acestei săptămâni, când sunt programate partidele din optimile de finală ale Cupei României.

Jocurile se vor disputa după cum urmează:

Marţi, 9 februarie

19.00, Petrolul Ploieşti - Politehnica Iaşi

Miercuri, 10 februarie

14.30, Farul Constanţa - Chindia Târgovişte

17.15, Universitatea Cluj - UTA Arad

20.30, Dinamo - FCSB

Joi, 11 februarie

15.00, Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaş

17.45, ASU Politehnica Timişoara - Astra Giurgiu

20.30, FC Botoşani - Universitatea Craiova

Dunărea Călăraşi este deja calificată în faza sferturilor de finală, după ce reprezentanţii echipei Turris Oltul Turnu Măgurele au anunţat retragerea formaţiei respective din Cupa României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » CFR Cluj, pas greşit la FC Botoşani. Ardelenii ratează ocazia de a trece peste FCSB, în clasamentul Ligii I