Antena Meniu Search
x

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1. Ce vrea pilotul să facă pe viitor

Charles Leclerc se gândeşte deja la retragerea din Formula 1. Pilotul a comentat despre noul contract semnat de Fernando Alonso, în vârstă de 43 de ani, cu Aston Martin. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 16:53

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1. Ce vrea pilotul să facă pe viitor
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1. Ce vrea pilotul să facă pe viitor - Profimedia

Charles Leclerc nu se vede pilotând în Formula 1 la vârsta lui Fernando Alonso, chiar dacă i-ar plăcea acest lucru. Monegascul a dezvăluit şi că vrea să încerce şi alte lucruri, iar Cursa de 24 de ore de la Le Mans se află pe lista sa.

Ce vrea să facă pe viitor Charles Leclerc

„Fernando este unul dintre cei mai talentaţi piloţi de pe grilă, îşi merită locul pe grilă. Sunt şi mulţi piloţi tineri care îşi merită locul, dar e greu să găseşti un echilibru. Cel mai probabil, eu nu voi fi aici la 43 de ani, oricât de mult mi-ar plăcea acest lucru. Vreau să încerc şi alte lucruri, inclusiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans”, a declarat Charles Leclerc, citat de marca.com, potrivit as.ro.

Pentru Charles Leclerc urmează Marele Premiu al Chinei, care va avea loc în perioada 19-21 aprilie şi va fi în direct în AntenaPLAY. „Marele Circ” revine la Shanghai pentru prima oară din 2019, iar monegascul a dezvăluit că s-a pregătit intens în simulator pentru această cursă şi că speră la un rezultat cât mai bun la finalul acestei săptămâni.

Pe acelaşi subiect

„Nimănui nu îi place să fie pe locul 2 (n.r în lupta cu coechipierul Carlos Sainz de la Ferrari). Vreau să câştig. Dacă va exista o oportunitate în China, nu trebuie să o ratez.

Am petrecut trei zile în simulator pentru a învăţa cum să îmi aduc pneurile la temperatura optimă. În China vor fi două sesiuni de calificare şi două curse cu şansa de a obţine multe puncte, aşa că trebuie să fiu pregătit”, a mai spus Charles Leclerc.

Puteţi urmări cursele de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1. Ce vrea pilotul să facă pe viitor