Antena Meniu Search
x

Christian Eriksen este ”conştient și vorbește”. Mesajul transmis de jucătorul danez de la spital coechipierilor

Impresarul lui Christian Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, a anunțat că fotbalistul este conștient și vorbește. Informațiile au fost confirmte de tatăl lui Eriksen.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 22:18

"Christian este conştient și vorbește". Mesajul impresarului lui Eriksen după episodul dramatic
"Christian este conştient și vorbește". Mesajul impresarului lui Eriksen după episodul dramatic - Profimedia Images

Jucătorul danez Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de la Euro 2020. UEFA a anunţat că fotbalistul a fost stabilizat şi este la spital. Impresarul sportivului, Martin Schoots, a declarat la un post de radio danez că Eriksen "este conștient și poate vorbi". Informația a fost confirmată de tatăl tânărului de 29 ani. 

Și federaţia daneză de fotbal a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”.

Mesajul transmis de Christian Eriksen colegilor pe Facetime

Christian Eriksen a avut o discuție pe Facetime cu colegii săi de la spital și le-a cerut să continuie meciul în seara asta, deoarece „se simte mai bine acum”, potrivit ZDF. Și fostul jucător Peter Møller a spus la televiziunea daneză că jucătorii au vorbit cu Eriksen și că au decis să continuie meciul pentru el.

Pe acelaşi subiect

La cererea echipelor, UEFA a fost de acord să reia partida de la ora 21:30. Ultimele patru minute ale primei reprize se vor juca, apoi va exista o pauză de cinci minute și va începe rerpiza secundă.

Cine este Christian Eriksen

Christian Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Danemarca are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Christian Eriksen este ”conştient și vorbește”. Mesajul transmis de jucătorul danez de la spital coechipierilor