Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este Sekou Sidibe, ultimul fotbalist transferat de Gigi Becali la FCSB

Obligat să pună la dispoziţia antrenorilor un lot lărgit, în condiţiile în care FCSB este implicată pe trei fronturi, campionat, Cupa României, UEFA Europa League, Gigi Becali, patronul campioanei României la fotbal, face transfer după transfer.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 14:48

Crescut în Olanda, Sekou Sidibe (stânga) a semnat cu FCSB
Crescut în Olanda, Sekou Sidibe (stânga) a semnat cu FCSB - Profimedia

După ce i-a adus pe Mihai Popescu, de la FC Farul Constanţa, şi Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj, Gigi Becali a decis să-l aducă la echipă şi pe Sekou Sidibe, de la FC Universitatea Craiova, chiar dacă echipa olteană a retrogradat în Liga a doua la sfârşitul sezonului trecut.

Venirea lui Sidibe la FCSB confirmă relaţiile bune dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu, patronul Fotbal Club Universitatea Craiova, campioana României aducându-l în această vară, de la gruparea lui Mititelu, şi pe belgianul William Baeten.

Culmea este că Sidibe şi Baeten joacă aproximativ pe acelaşi post, cel de aripă, dar Gigi Becali nu vede un impediment în acest lucru, în condiţiile în care echipa sa oricum are foarte multe meciuri de jucat în acest sezon.

Articolul continuă după reclamă

Sidibe este un ivorian de 23 de ani, crescut în Olanda, la PSV Eindhoven, şi trecut pe la Emmen, înainte de a ajunge în România, la FC Universitatea Craiova, grupare pentru care a reuşit 12 goluri şi trei pase decisive în cele 102 meciuri jucate.

Sekou Sidibe a ales să joace pentru naţionalele de juniori ale Belgiei, dar nu a trecut de pragul de U18, fiind considerat, totuşi, un fotbalist prea fragil.

Ultimele informaţii arată ca Sekou Sidibe ajunge la parametrii 0 la FCSB, dar Adrian Mititelu păstrează 50% din drepturile asupra jucătorului, în speranţa că ivorianul impresionează în Europa, în tricoul campioanei, şi este vândut ulterior pe o sumă mare de bani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Cine este Sekou Sidibe, ultimul fotbalist transferat de Gigi Becali la FCSB