Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gigi Becali anunţă oficial transferul lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat, în cursul zilei de marţi, transferul oficial al atacantului Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la campioana en-titre a României.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 14:08

Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj, a semnat cu FCSB
Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj, a semnat cu FCSB - Profimedia

Afaceristul şi-a asigurat semnătura atacantului de 24 de ani după o adevărată telenovelă, fotbalistul fiind curtat cu insistenţă şi de Rapid Bucureşti, formaţie care caută cu insistenţă un atacant de top pentru a acoperi plecarea lui Albion Rrahmani în Cehia.

Ultimele informaţii arată că Bîrligea ajunge la FCSB pentru o sumă de peste două milioane de euro, la care se adaugă un rest dintr-un viitor transfer, CFR Cluj păstrând 15% dintr-o viitoare cedare a fotbalistului.

Gigi Becali a profitat de perioada de "lichidări de stoc" de la CFR Cluj, perioadă apărută după ce echipa din Cluj a ratat calificarea în grupele cupelor europene. Totuşi, mutarea nu a fost făcută fără emoţii.

Articolul continuă după reclamă

Rapid Bucureşti s-a interesat şi ea de serviciile lui Bîrligea şi chiar a egalat în mai multe rânduri ofertele făcute de Gigi Becali dar, în cele din urmă, oficialii Rapidului au decis să se retragă din licitaţie pe motiv că ar putea lua doi sau chiar trei jucători buni de banii respectivi.

Bîrligea i-a făcut, în cele din urmă, toate poftele lui Gigi Becali, semn că atacantul şi-a dorit să semneze cu FCSB. A acceptat un contract pe cinci ani şi o clauză de reziliere de 15 milioane de euro, dar ar urma să fie remunerat cu cel puţin 300.000 de euro pe sezon plus bonusuri, un salariu mult mai mare decât cel pe care îl primea la CFR Cluj.

Gigi Becali a acuzat manevre necurate comise de rivalul său, Dan Şucu, de la Rapid Bucureşti, dar în cele din urmă şi-a asigurat semnătura jucătorului şi speră ca evoluţiile acestuia din grupa de UEFA Europa League să-l pună în situaţia de a-l transfera pe un preţ mult mai mare în străinătate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Gigi Becali anunţă oficial transferul lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB