Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FCSB - UTA Arad 2-0 şi campioana se apropie de locurile de play-off

Duminică seara, într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din etapa a VIII-a a Superligii de fotbal, FCSB s-a impus, cu 2-0, împotriva formaţiei UTA Arad, într-un meci disputat pe Stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 11:07

FCSB a trecut, nu fără emoţii, de UTA Arad
FCSB a trecut, nu fără emoţii, de UTA Arad - Profimedia

Obligată să mute meciul cu UTA Arad pe stadionul amintit, pentru a menaja gazonul din Ghencea în favoarea echipei naţionale a României, FCSB a avut o misiune extrem de dificilă în confruntarea cu UTA Arad.

Deşi elevii lui Mircea Rednic erau cotaţi cu şansa a doua, cei de la UTA au venit la Bucureşti dispuşi să-şi vândă scump pielea şi chiar au pus probleme campioanei en-titre, mai ales în prima repriză, deşi gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Ngezana.

În partea a doua a jocului, Băluţă a ratat un penalty, dar tot el s-a revanşat spre final, când a închis tabela, aducând FCSB-ului a doua victorie consecutivă, după succesul cu LASK Linz, 1-0, din Europa League.

Articolul continuă după reclamă

În urma acestei victorii, FCSB a urcat pe locul 9, la patru puncte de locurile de play-off, iar distanţa se poate reduce şi mai mult, în cazul în care oamenii lui Elias Charalambous se impun în restanţa cu FC Botoşani din deplasare. În schimb, UTA Arad a ajuns pe locul 13, iar Mircea Rednic şi-a "tăvălit" serios elevii, după meci, acuzându-i, printre altele, că oferă mult prea multe cadouri adversarilor şi irosesc şansele pe care şi le creează.

În celelalte meciuri jucate din etapa a VIII-a a Superligii de fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Oţelul Galaţi - Sepsi Sf. Gheorghe 2-0, AFC Hermannstadt - Politehnica Iaşi 6-2, Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 1-1, FC Botoşani - Petrolul Ploieşti 0-2, Farul Constanţa - CFR Cluj.

Etapa se închide luni seara, când sunt programate meciurile Unirea Slobozia - Gloria Buzău (19.00) şi Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti (21.30).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » FCSB - UTA Arad 2-0 şi campioana se apropie de locurile de play-off