Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ciprian Tătărușanu, izolat în Franța din cauza coronavirusului: "Nu am mai trăit așa ceva"

Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României, a acordat un interviu site-ul frf.ro în care a vorbit despre epidemia de coronavirus. Portarul român a dezvăluit că se află în izolare în Franța, alături de cei trei copii și de soție.

de Valentin Pîrcălabu

la 23.03.2020 , 12:14

Ciprian Tătărușanu joacă la Lyon
Ciprian Tătărușanu se află în izolare în Franța - Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta
  • Ciprian Tătărușanu se află în izolare în Franța
  • Ciprian Tătărușanu a fost trimis în șomaj parțial de Lyon

Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României, a acordat un interviu site-ul frf.ro în care a vorbit despre epidemia de coronavirus. Portarul român a dezvăluit că se află în izolare în Franța, alături de cei trei copii și de soție.

Locuiesc lângă Lyon, într-o mică localitate, cum ar fi Snagov pentru București, să spunem. E o zonă exclusiv cu case, aici nici înainte de pandemie nu era prea multă agitație. Pentru comunitatea restrânsă în care trăiesc, lucrurile par aproape la fel ca înainte, doar că poate am o persoană în plus în fața mea când sunt la cumpărături. Ce-i drept, e pentru prima oară când trebuie să rămân în casă pentru o perioadă atât de lungă. Nu am mai trăit așa ceva, îmi e greu să compar”, a spus Ciprian Tătărușanu pentru frf.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Tătărușanu, trimis în somaj parțial de Lyon

Pe acelaşi subiect

Jucătorii lui Olympique Lyon au primit o veste greu de digerat. Ciprian Tătărușanu și coechipierii săi au fost anunțați că au intrat în șomaj parțial. Salariile lor vor fi reduse, pentru o perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fotbaliștii vor fi plătiți, într-o mică măsură, de statul francez. Suma prevăzută în contractele lor s-a redus, totuși, cu mai bine de un sfert.

"Date fiind măsurile luate de autorități pentru a combate răspândirea Covid-19, respectiv suspendarea tuturor competițiilor, Olympique Lyon a hotărât să pună întreg personalul sportiv în șomaj tehnic. Decizia este în vigoare până când vom veni cu alte notificări", se anunță în comunicatul clubului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Ciprian Tătărușanu, izolat în Franța din cauza coronavirusului: "Nu am mai trăit așa ceva"