Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Columbia - Argentina 2-1 în preliminariile pentru Mondialul din 2026. "Pumele", de nerecunoscut în deplasare

Naţionala de fotbal a Argentinei a suferit a doua înfrângere din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026, după ce a cedat marţi seara, scor 1-2, în duelul din deplasare cu Columbia.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:42

La 33 de ani, James Rodriguez a fost eroul Columbiei în meciul cu Argentina La 33 de ani, James Rodriguez a fost eroul Columbiei în meciul cu Argentina - Profimedia

Meciul a fost la discreţia gazdelor, care s-au impus graţie golurilor marcate de Mosquera şi James Rodriguez, ultimul din penalty, în timp ce Nicolas Gonzalez a marcat golul de onoare al oaspeţilor.

Diferenţa de scor putea fi şi mai mare, în condiţiile în care Columbia a încheiat meciul cu 5-1 la şuturi pe poartă, adversarii fiind, practic, de nerecunoscut, deşi i-au avut pe teren inclusiv pe Julian Alvarez şi Lautaro Martinez.

Eroul meciului a fost desemnat veteranul James Rodriguez, fotbalist care, la 33 de ani, pare că s-a reinventat reuşind un gol şi o pasă de gol pentru naţionala ţării sale.

Articolul continuă după reclamă

Argentina şi Columbia sunt primele două clasate în grupa din America de Sud de calificare la Mondialul din 2026, după opt etape, şi, cum practic şase echipe din 10 merg la turneul final, iar a 7-a clasată merge la baraj, cele două formaţii au deja mari şanse să se califice la competiţia care ar urma să fie găzduită de Canada, Statele Unite ale Americii şi Mexic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Columbia - Argentina 2-1 în preliminariile pentru Mondialul din 2026. "Pumele", de nerecunoscut în deplasare