Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo a semnat cu clubul saudit Al-Nassr până în 2025. Va avea un salariu de 200 de milioane de euro anual

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, care a rămas fără club de la rezilierea contractului cu Manchester United la sfârșitul lunii noiembrie, a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Al-Nassr, până în iunie 2025, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 31.12.2022, 08:52

Cristiano Ronaldo a semnat cu clubul saudit Al-Nassr până în 2025. Va avea un salariu de 200 de milioane de euro anual
- Profimedia

"Aștept cu nerăbdare un nou campionat de fotbal într-o țară diferită", a declarat Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, citat pe contul de Twitter al noului său club, pozând în noul său tricou galben-albastru, pe care este inscripționat obișnuitul său număr 7.

Salariul uriaș, estimat la 200 de milioane de euro pe doi ani și jumătate

"Viziunea lui Al-Nassr este foarte inspirată și sunt încântat să mă alătur coechipierilor mei, pentru ca împreună să ajutăm echipa să obțină mai multe succese", a continuat cel care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur și de cinci ori Liga Campionilor, poreclit "CR7".

Transferul fostului jucător de la Real Madrid, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, este unul dintre cele mai mediatizate din istorie, atât datorită salariului uriaș, estimat la 200 de milioane de euro pe doi ani și jumătate, cât și pentru că pune în lumina reflectoarelor un campionat puțin cunoscut din Arabia Saudită, relatează AFP.

Pe acelaşi subiect

"Acest transfer nu numai că va inspira clubul nostru să obțină și mai mult succes, dar va inspira liga, țara și viitoarele generații de băieți și fete să dea tot ce e mai bun din ei", a declarat Al-Nassr. Ronaldo, cea mai urmărită personalitate de pe Instagram, rămâne în urma unei experiențe dezamăgitoare la Manchester United, clubul unde a apărut pe scena internațională între 2003 și 2009 și unde a revenit în august 2021.

Ronaldo dorea să plece de la Manchester United încă din vara anului trecut, iar sosirea lui Erik ten Hag pe bancă, care i-a limitat timpul de joc, nu l-a ajutat. Într-un interviu dur acordat în noiembrie, chiar înainte de Cupa Mondială, și-a atacat antrenorii, foști și actuali, managerii și foștii coechipieri, fără nicio urmă de autocritică față de propriile greșeli.

Ulterior, Manchester United a anunțat rezilierea contractului său "de comun acord". La ultima Cupă Mondială a beneficiat de un timp de joc limitat, iar Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală. Al-Nassr, antrenată din iulie de francezul Rudi Garcia, a câștigat nouă titluri de campioană a Arabiei Saudite, ultimul în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Cristiano Ronaldo a semnat cu clubul saudit Al-Nassr până în 2025. Va avea un salariu de 200 de milioane de euro anual