Antena Meniu Search
x

CS Universitatea Craiova a fost învinsă pe 'San Siro' de AC Milan și părăsește Europa League

CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa League de formația italiană AC Milan, care a învins cu scorul de 2-0 (1-0), în această seară, pe stadionul ''San Siro'', în manșa secundă a turului al treilea preliminar al competiției.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.08.2017, 00:27

CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa League de formația italiană AC Milan, care a învins cu scorul de 2-0 (1-0), în această seară, pe stadionul ''San Siro'', în manșa secundă a turului al treilea preliminar al competiției.

Milan, care câștigase cu 1-0 la Drobeta-Turnu Severin, s-a impus prin golurile marcate de Giacomo Bonaventura (9), Patrick Cutrone (53), ambele venite în urma unor faze fixe.

Milan a avut inițiativa în debutul meciului, i-a fost anulat și un gol, pentru ofsaid, iar apoi a deschis scorul prin Bonaventura (9), care a reluat în plasă mingea respinsă greșit de Calancea, la un corner, potrivit Agerpres.

Craiova a avut o ocazie uriașă, prin Mitriță, care ratase și în primul meci o șansă imensă. Mitriță a fost găsit excelent în careu de Zlatinski, dar șutul său a fost pe direcția lui Donnarumma, care a salvat golul (20).

Pe acelaşi subiect

Calancea s-a remarcat apoi în min. 22, când a scos de la colțul scurt șutul lui Rodriguez, pentru ca în min. 43 să respingă șutul lui Suso, după care Conti a reluat alături de poarta goală.

AC Milan, care a făcut achiziții în această vară de peste 200 de milioane de euro, a marcat al doilea gol, după pauză, printr-un produs al centrului propriu de juniori, Patrick Cutrone (53), care a trimis mingea în plasă, din apropiere, după o deviere norocoasă venită de la Alexandru Mateiu, în urma unei lovituri libere a gazdelor.

Echipa craioveană, antrenată de italianul Devis Mangia, a avut apoi o perioadă bună de joc în care portarul Donnarumma a fost nevoit să se întrebuințeze în două rânduri, de fiecare dată în fața brazilianului Gustavo: în min. 63, talentatul portar italian (18 ani) a acordat corner la șutul din lovitură liberă expediat de Gustavo, iar apoi a reținut balonul trimis în fața porții de același jucător brazilian.

Milan a fost de două ori aproape de gol, însă lovitura de cap a lui Silva (76), deviată de Niang, a fost deturnată în corner, iar apoi Calancea a respins mingea trimisă cu capul de Niang (81). 

Ultima oportunitate a aparținut lui Bărbuț (85), al cărui șut centrare a fost respins de Donnarumma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » CS Universitatea Craiova a fost învinsă pe 'San Siro' de AC Milan și părăsește Europa League