Antena Meniu Search
x

DECIZIA Federaţiei Internaţionale de Tenis în privinţa lui Ilie NĂSTASE, în urma SCANDALULUI de proporţii în care a fost implicat! Fostul mare tenismen va fi DEVASTAT!

Federaţia Internaţională de Tenis a decis suspendarea fostului mare tenismen Ilie Năstase şi interzicerea accesului acestuia la competiţiile oficiale ale Federaţiei, la competiţiile individuale şi în cadrul circuitelor. 

Nadina Zisu
de Nadina Zisu

la 21.07.2017, 18:21

Federaţia Internaţională de Tenis a decis suspendarea fostului mare tenismen Ilie Năstase timp de 3 ani şi interzicerea accesului acestuia la competiţiile oficiale ale Federaţiei, la competiţiile individuale şi în cadrul circuitelor. 

Va putea însă lua parte la turneele de Grand Slam, dat fiind că aceste competiţii nu sunt organizate de Federaţia Internaţională de Tenis. 

De asemenea, fostul mare tenismen român va trebui să achite o amendă în valoare de 10 mii de dolari, în urma scandalului în care a fost implicat la FedCup, la meciul dintre echipa României şi cea a Marii Britanii, unde Ilie Năstase le-a adresat injurii jucătoarei Johanna Konta şi antrnoarei acesteia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » DECIZIA Federaţiei Internaţionale de Tenis în privinţa lui Ilie NĂSTASE, în urma SCANDALULUI de proporţii în care a fost implicat! Fostul mare tenismen va fi DEVASTAT!