Antena Meniu Search
x

Incident la meciul Dinamo – FCSB: Perovic, scos cu ambulanța după ce a fost lovit cu piciorul în față

Un moment dramatic s-a consumat la meciul Dinamo – FCSB, pe Arena Națională. Atacantul dinamovist Slavko Perovic a fost luat de pe teren cu ambulanța, după o gravă accidentare. El a fost lovit la cap de stelistul Iulian Cristea.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.02.2020, 22:49

  • Slavko Perovic a fost lovit în față cu piciorul de Iulian Cristea.
  • Dinamovistul a fost scos conștient de pe teren.

Un moment dramatic s-a consumat la meciul Dinamo - FCSB, pe Arena Națională. Atacantul dinamovist Slavko Perovic a fost luat de pe teren cu ambulanța, după o gravă accidentare. El a fost lovit la cap de stelistul Iulian Cristea.

Incidentul s-a produs în minutul 44 al primei reprize, la scorul de 1 – 0 pentru Dinamo. Slavko Perovic a fost lovit cu piciorul în față de Iulian Cristea de la FCSB, într-o fază la mijlocul terenului.

Atacantul de la Dinamo s-a prăbușit pe teren și a fost nevoie de intervenția rapidă a echipei medicale.

Perovic prăbușit pe teren după ce a fost lovit cu piciorul în față

După ce i s-a acordat primul ajutor, a fost urcat pe targă și scos de pe teren cu ambulanța. Fotbalistul era conștient în momentul în care medicii l-au urcat în salvare. Iulian Cristea a primit cartonașul roșu și a fost eliminat pentru faultul violent.

Prima repriză a fost prelungită 9 minute, în urma incidentului. Chiar la finalul reprizei, FCSB a reușit să egaleze prin Florin Tănase, din lovitură de la 11 metri. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei Dinamo, scor 2 - 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Incident la meciul Dinamo – FCSB: Perovic, scos cu ambulanța după ce a fost lovit cu piciorul în față