Antena Meniu Search
x

Dinamo - Viitorul 0-5, înfrângerea care încinge atmosfera în "Ştefan cel Mare". Programul complet al rundei din Liga I

Etapa a 25-a a Ligii I la fotbal a început, vineri seara, cu un meci mai rar întâlnit, Viitorul Constanţa, formaţia antrenată de Mircea Rednic, impunându-se, cu 5-0, pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.02.2021, 07:58

Dinamoviştii riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului
Dinamoviştii nu au găsit soluţii pentru a desface defensiva celor de la Viitorul Constanţa - Hepta
  • Dinamo Bucureşti ocupă abia locul 13 în clasamentul Ligii I la fotbal.
  • Dinamo Bucureşti a suferit, în meciul cu Viitorul Constanţa, una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din istorie.

Duelul dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa se anunţa drept unul al suferinţei. Dinamo nu mai marcase în Liga I de patru etape, perioadă în care a acumulat un egal şi trei înfrângeri. Viitorul intra în meci după o serie neverosimilă de opt meciuri la rând fără victorie.

În cele din urmă, confruntarea a fost la discreţia oaspeţilor, oamenii antrenorului Mircea Rednic profitând din plin de problemele din tabăra adversă.

Joalisson, Ganea şi Ciobanu au fructificat mai toate ocaziile avute de oaspeţi, astfel că Viitorul conducea la pauză cu un neverosimil 3-0.

Finalul de meci a aparţinut atacantului oaspeţilor Juvhel Tsoumou. Atacantul de 30 de ani, trecut şi pe la FCSB, a intrat în minutul 75 şi a avut nevoie de un interval de numai două minute pentru a-şi trece în cont un gol şi o pasă de gol la reuşita prin care Ciobanu a închis tabela.

Dinamo, în pericol de retrogradare după înfrângerea cu Viitorul

Eşecul înregistrat în meciul cu Viitorul Constanţa complică şi mai mult soarta lui Dinamo. Bucureştenii sunt pe locul 13 în Liga I, iar echipele din spatele lor pot profita de noul pas greşit făcut de oamenii lui Jerry Gane şi se pot apropia de Dinamo.

Dinamo este în acest moment pe loc de baraj pentru rămânere-promovare în Liga I. Însă, dacă în acest moment s-ar realiza înjumătăţirea punctelor pentru intrarea în play-out, Dinamo ar mai avea doar două puncte peste primul loc ce aduce retrogradarea directă în Liga a II-a.

Viitorul Constanţa este pe locul 10 în Liga I, după victoria obţinută pe terenul lui Dinamo Bucureşti, şi încă mai speră la calificarea în play-off, deşi este la şapte puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură calificarea în faza respectivă.

Suporterii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea, după eşecul cu Viitorul

Deşi au strâns o nouă sumă uriaşă de bani pentru a ajuta clubul, fanii lui Dinamo Bucureşti nu mai au răbdare cu jucătorii şi liderii echipei şi pregătesc măsuri dure de protest. Printre cei vizaţi sunt antrenorul Jerry Gane, despre care se consideră că nu este un tehnician curajos, dar şi Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, considerat vinovat de continuarea politicii de a aduce la echipă jucători străini precum Morsay sau Nepomuceno, jucători consideraţi mult sub nivelul cerut şi al banilor investiţi.

Fanii lui Dinamo trag speranţe că vor putea readuce în fruntea clubului nume de care să se lege o eventuală revitalizare a echipei, principalii vizaţi fiind Gheorghe Mulţescu şi Cornel Dinu.

În plus, problema obţinerii licenţei pentru Liga I, pentru sezonul 2021-2022, continuă să dea bătăi de cap dinamoviştilor, chiar dacă aceştia sunt încrezători în şansele de a obţine banii necesari pentru anularea datoriilor vitale.

Program etapa a 25-a a Ligii I la fotbal

Vineri, 26 februarie

Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa 0-5

Sâmbătă, 27 februarie

12.30, Gaz Metan Mediaş - UTA Arad

15.00, Academica Clinceni - Astra Giurgiu

20.00, Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova

Duminică, 28 februarie

18.00, AFC Hermannstadt - Sepsi Sf. Gheorghe

20.30, FC Botoşani - FCSB

Luni, 1 martie 

17.30, Politehnica Iaşi - FC Voluntari

20.30, CFR Cluj - FC Argeş

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Dinamo - Viitorul 0-5, înfrângerea care încinge atmosfera în "Ştefan cel Mare". Programul complet al rundei din Liga I