Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri din Mureş se plimbă cu rulota în paradisul insulelor grecești

Pentru doi tineri îndrăgostiţi din Mureş, izolarea în pandemie a fost cea mai tare aventură. Dani şi Daiana au urcat în rulotă şi s-au izolat în vârf de munte, apoi au luat drumul spre paradisul insulelor greceşti, unde se află şi acum. Antrenori de fitness, cei doi promovează, de la malul mării, un stil de viaţă sănătos.

de Redactia Observator

la 29.03.2021, 17:45

Vezi și
  • Doi antrenori de fitness din Mureş au plecat cu rulota în insulele greceşti
  • Cei doi promovează un stil de viaţă sănătos

De aproape jumătate de an, Dani şi Daiana, doi tineri îndrăgostiţi din Mureş, s-au izolat în paradisul insulelelor greceşti. 

Dani Pavel: Am ales un stil de viaţă mai animalist, încercând să profităm de tot ceea ce ne oferă natura. 

Cei doi şi-au început aventura imediat după ce a fost anunţată epdemia de COVID la noi în ţară. S-au urcat în rulotă şi s-au aventurat iniţial în Munţii Apuseni, unde au stat trei luni. Apoi au luat drumul insulelor greceşti. Antrenori de fitness, în călătoria lor, Dani şi Daiana îi învaţă pe cei de acasă să aibă un stil de viaţă sănătos, prin intermediul unor tutoriale video postate pe internet. 

Daiana Hotnog: Când am pornit în acestă călătorie ne-am dat seama că nu va fi vorba doar despre călătorit şi peisaje minunate. Este mai degrabă  vorba despre preţuirea fiecărei clipe multă muncă şi implicare în tot ceea ce facem. 

Pe acelaşi subiect

Dani Pavel: Jobul nostru este acela a de a aduce sănătate în viaţa oamenilor. Încercăm să-i învăţăm să adopte sportul şi o alimentaţie sănătoasă şi nu în ultimul rând echilibrul în viaţa lor. 

Cei doi îndrăgostiţi încearcă să gătească cât mai natural, cu produse organice. Pâinea sau lipiile făcute chiar de ei la foc de lemne sunt fără gluten. 

Daiana Hotnog: Se fac rapid în tigaie, le face Dani afară. Împărţim în mai multe bucăţi, astfel încât să facem câteva lipii. 

Iar prăjitura cu mere fără zahăr este unul dintre deserturile pereferate. 

Daiana Hotnog: Mere tăiate cuburi pe care le vom integra în aluat. Am pregătit o tavă. După ce am aşezat prăjitura îmi place să pun multă scorţişoară pe deasupra. 

Cei doi tineri încearcă să facă şi fapte bune. Pe reţelele de socializare îi îndeamnă pe internauţi să facă donaţii pentru diverse familii care au nevoie de ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Doi tineri din Mureş se plimbă cu rulota în paradisul insulelor grecești