Antena Meniu Search
x

Emil Boc a participat la Maratonul Clujului

2.500 de oameni s-au inscris la Maratonul International desfasurat in Cluj-Napoca, dar cei mai urmariti au fost concurentii din Kenya. Pe langa distanta oficiala de 42,195 kilometri au putut fi alergate si probe mai scurte, asa cum a facut primarul orasului, Emil Boc.

Vezi și

Cel mai hotarat start s-a dat la crossul de sase kilometri. Multi dintre concurenti au fost tineri, fara prea multa experienta, care si-au folosit toate puterile ca sa ajunga cat mai repede la linia de sosire. Printre ei si-a facut loc si primarul orasului.

Emil Boc a terminat cursa in 35 de minute. Competitia a fost mult mai grea la semimaraton si din miile de alergatori, doi sportivi din Kenya au reusit sa se mentina pe primele locuri.

“A fost bine, nu am avut concurenta. sunt fericit ca am castigat. E prima oara cand alerg la un maraton in Romania”, a precizat Bernard Talam, marele castigator. 

“Nu a fost usor, dar a fost fantastic. Sunt multi spectatori care te aplauda de peste tot si te sustin”, a declarat Eshalwa Sawa, castigatorul semimaratonului.

Invitatia la miscare a adunat concurenti din 16 tari. Majoritatea au purtat panglici negre in piept, in memoria victimelor din Boston.

Chiar si in lipsa unui premiu, multi romanii au fost mandri sa alerge cot la cot cu sportivi de performanta.

Printre oamenii de toate varstele care s-au inscris la competitie s-au numarat si cativa veterani ai maratonului.

Intrecerea de la Cluj-Napoca a ajuns la a treia editie si s-a dovedit un adevarat succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Emil Boc a participat la Maratonul Clujului