Antena Meniu Search
x

Ultimele mesaje trimise de Emiliano Sala pe WhatsApp, înainte ca avionul în care se afla să dispară fără urmă

Fotbalistul Emiliano Sala le-a spus prietenilor apropiați, în două mesaje separate pe WhatsApp, că se află într-un "avion care pare a se face bucăți" și "este speriat", cu puțin timp înainte ca aeronava să dispară de pe radar deasupra Canalului Mânecii. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.01.2019, 08:20

Fotbalistul Emiliano Sala
Emiliano Sala, ultimele mesaje pe WhatsApp - Emiliano Sala via Instagram

Fotbalistul Emiliano Sala le-a spus prietenilor apropiați, în două mesaje separate pe WhatsApp, că se află într-un "avion care pare a se face bucăți" și "este speriat", cu puțin timp înainte ca aeronava să dispară de pe radar deasupra Canalului Mânecii. 

Într-una din înregistrări, atacantul argentinian părea calm, dar obosit, și le transmitea apropiaților să trimită pe cineva în căutarea lui, dacă nu dă niciun semn într-o oră și jumătate. 

Emiliano Sala și pilotul avionului privat au pierdut contactul cu turnul de control deasupra insulei Alderney, din Canalul Mânecii, pe 21 ianuarie, în jurul orei 20:30 (ora locală). Marți dimineață elicoptere și ambarcațiuni ale pazei de coastă au pornit în căutarea celor doi, pe o arie de peste 1.700 de kilometri pătrați, însă au fost nevoite să întrerupă operațiunea odată cu lăsarea serii. 

Salvatorii nu au găsit decât resturi ale avionului și au ținut să precizeze că, dacă cei doi au plonjat în apele înghețate din Canal, șansele de a supraviețui sunt mici. De altel, aceștia au atenționat că nu se așteaptă să găsească supraviețuitori. 

Ultimul adio

"Salut, ce faceți? Sunt chiar obosit. Am fost la Nantes să rezolv tot felul de treburi. Acum sunt într-un avion care pare a se face bucăți. Merg la Cardiff, e nebunie, de mâine începem. Mâine mă antrenez cu noua echipă", le-a spus Emiliano Sala prietenilor, într-o înregistrare pe WhatsApp. 

Câteva clipe mai târziu, fotbalistul a revenit. "Ce faceți, totul bine? Dacă nu auziți de mine într-o oră și jumătate, cred că ar trebui să trimiteți pe cineva să mă caute. Încep să devin speriat", a mărturisit Emiliano Sala. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ultimul adio", scria atacantul într-o postare pe Facebook, alături de foștii colegi de la Nantes, înainte de a se urca în aeronavă. 

Potrivit Daily Mail, care citează o sursă din Franța, pilotul avionului privat a încercat de cel puțin trei ori să decoleze din Nantes, fără succes, înainte de a dispărea fără urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Ultimele mesaje trimise de Emiliano Sala pe WhatsApp, înainte ca avionul în care se afla să dispară fără urmă