Antena Meniu Search
x

EURO 2024. Barnabas Varga a fost operat, după lovitura violentă primită în meciul cu Scoția. Cum se simte fotbalistul

Barnabas Varga, atacantul selecţionatei Ungariei, care a suferit mai multe fracturi faciale în cursul unui duel aerian violent, duminică, la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, a fost operat cu succes într-un spital din Stuttgart (Germania), informează AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 09:34

EURO 2024. Barnabas Varga a fost operat, după lovitura primită în meciul cu Scoția. Cum se simte fotbalistul
EURO 2024. Barnabas Varga a fost operat, după lovitura primită în meciul cu Scoția. Cum se simte fotbalistul - Profimedia

"Fotbalistul internaţional maghiar Barnabas Varga a fost operat cu succes în această după-amiază la clinica din Stuttgart. Cel mai probabil va putea părăsi spitalul miercuri. Îi dorim însănătoşire grabnică", a scris spitalul din Stuttgart pe Twitter.

Duminică seara, pe stadionul din Stuttgart, în minutul 68 al meciului dintre Ungaria şi Scoţia (scor 1-0) din cadrul Grupei A de la EURO 2024, Barnabas Varga a fost lovit violent cu cotul de portarul scoţian Angus Gunn la un duel aerian, prăbuşindu-se apoi pe spate pe gazon.

După acordarea primului ajutor pe teren, în timp ce colegii de echipă ţineau o pătură pentru a-l izola, jucătorul a fost transportat conştient la un spital din Stuttgart. După meci, antrenorul italian al Ungariei, Marco Rossi, s-a arătat liniştitor: ''Din fericire, acum putem spune că 'Barni' nu mai este în pericol''.

Articolul continuă după reclamă

Barnabas Varga a suferit o comoție cerebrală

"Câteva oase ale lui Barnabas Varga au fost rupte şi a suferit o comoţie cerebrală", a explicat Federaţia ungară de fotbal (MLSZ) pe contul său de pe reţeaua X, în timpul nopţii de duminică spre luni.

Coechipierii i-au dedicat victoria (1-0) smulsă în ultimele secunde ale timpului adiţional, care a eliminat Scoţia şi a păstrat o mică speranţă de calificare pentru Ungaria, care va trebui să aştepte pentru a afla dacă se numără printre cele mai bune patru echipe de pe locul 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Sport » EURO 2024. Barnabas Varga a fost operat, după lovitura violentă primită în meciul cu Scoția. Cum se simte fotbalistul