Antena Meniu Search
x

Seară însângerată în Europa League, după ce doi scoţieni au fost înjunghiaţi la Roma

Joi seara se joacă meciurile din etapa a patra a grupelor Europa League, CFR Cluj, campioana României, urmând să joace pe teren propriu, de la 19.55, cu echipa franceză Rennes.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.11.2019, 18:34

Doi scoţieni, răniţi grav prin înjunghiere la Roma
Fanii scoţieni, vânaţi pe străzi de susţinătorii lui Lazio Roma - Il Messaggero

Joi seara se joacă meciurile din etapa a patra a grupelor Europa League, CFR Cluj, campioana României, urmând să joace pe teren propriu, de la 19.55, cu echipa franceză Rennes.

Formaţia noastră ocupă locul 2 într-o grupă din care mai fac parte Celtic Glasgow şi Lazio Roma, iar un eventual succes obţinut astăzi îi asigură, în mare măsură, calificarea în primăvara europeană, respectiv în 16-imile de finală ale competiţiei.

Doi fani ai lui Celtic, înjunghiaţi de cei de la Lazio Roma

Însă unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale serii este chiar celălalt duel din grupa CFR-ului.

Lazio Roma primeşte replica formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, italienii jucându-şi, practic, ultima şansă de a rămâne în lupta pentru calificarea în faza 16-imilor de finală.

Conform Il Messaggero, presiunea este maximă, astfel că la Roma a fost declarată stare de asediu, galeriile celor două formaţii fiind cunoscute drept extrem de agresive.

Din păcate, nu au lipsit incidentele. Doi suporteri ai formaţiei Celtic Glasgow au fost înjunghiaţi în noaptea de miercuri spre joi, la un interval de câteva minute.

Cei doi au ajuns cu răni grave la spital şi au fost operaţi. În paralel, cinci suporteri ai italienilor au fost reţinuţi, însă şi alţi fani ai echipei Lazio sunt suspectaţi de implicare în cele două cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Seară însângerată în Europa League, după ce doi scoţieni au fost înjunghiaţi la Roma