Antena Meniu Search
x

Farul Constanța - Sheriff Tiraspol 1-0. Victorie importantă pentru Gică Hagi, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Farul Constanţa a obţinut o victorie importantă, 1-0 (0-0) cu Sheriff Tiraspol, miercuri seara, la Ovidiu, în manşa întâi din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 22:38

Adrian Mazilu, jucător de la Farul Constanța
Farul Constanța - Sheriff Tiraspol 1-0. Victorie importantă pentru Gică Hagi, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor - Profimedia Images (arhivă)

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12 Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0, transmite news.ro.

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol

FARUL: Aioani - Kiki, M. Popescu, K. Boli, Borza (Sali 70) - Artean, Nedelcu, T. Băluţă (Diogo Queiros 58) – Mazilu (D. Sîrbu 70), Rivaldinho (Borgnino 58), Alibec (Marins 84). ANTRENOR: Gheorghe Hagi.

Pe acelaşi subiect

ŞERIF TIRASPOL: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis (Djibo 89) – Talal (Badolo 64), Kyabou(Ademo 64), Joao Paulo Fernandes - Luvannor, Mbekeli (Paiva 72). ANTRENOR: Roberto Bordin.

Cartonaşe galbene: Kiki 10, Mazilu 33, T. Băluţă 53 / Kyabou 49, Talal 52, Bueno 56

Câștigătoarea din dubla manșă dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va duela, în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League, cu învingătoarea "dublei" dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Farul Constanța - Sheriff Tiraspol 1-0. Hagi era încrezător înainte de meci: "O mare, mare provocare pentru noi"

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, declara despre meciul cu Sheriff Tiraspol că întâlneşte o echipă cu o experienţă europeană mult mai mare decât a formaţiei sale, dar a precizat că el crede că poate tranşa această calificare şi că nu vede nicio favorită în această dublă manşă.

"Este un sentiment de fericire, de bucurie, pentru că anul trecut am făcut o muncă extraordinară şi să joci calificări de Champions League e o mare, mare provocare pentru noi. Cu gândul ăsta am muncit după Supercupă, să vedem jucătorii care sunt apţi şi sunt în formă pentru acest meci. Încercăm să creăm o echipă foarte bună, care anul trecut a făcut rezultate extraordinare, am devenit campioni. Întâlnim o echipă care are o experienţă mult mai mare decât noi în Europa, o echipă care a făcut anumite schimbări, o echipă care are un antrenor care e italian. În Italia se pune baza pe disciplină şi pe tactică. E o echipă disciplinată, care stă foarte bine în teren, care joacă mai multe sisteme, deci trebuie să fim atenţi la toate detaliile", a declarat Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol s-a jucat pe stadionul din Ovidiu și a fost arbitrat de o brigadă din Ţările de Jos. La centru a fost arbitrul Sander Van Der Eijk, ajutat de Joost van Zuilen şi Dyon Fikkert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Farul Constanța - Sheriff Tiraspol 1-0. Victorie importantă pentru Gică Hagi, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor