Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FC Barcelona a debutat cu stângul în Liga Campionilor, 1-2 la AS Monaco, după ce a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică

FC Barcelona, una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor, a debutat cu stângul în noul sezon, catalanii cedând, 1-2, pe terenul lui AS Monaco, într-un meci disputat joi seara.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 13:29

FC Barcelona a fost la pământ în deplasarea de la AS Monaco FC Barcelona a fost la pământ în deplasarea de la AS Monaco - Profimedia

Obligat să arunce în luptă o formulă de joc cu mai multe improvizaţii, Hansi Flick, antrenorul catalanilor, a dat greş în alegerile sale. Flick l-a forţat pe Eric Garcia ca mijlocaş la închidere, iar acesta l-a trădat, fiind eliminat încă din minutul 10, după ce a comis un fault din postura de ultim apărător.

Aşa a apărut fix scenariul de care AS Monaco avea nevoie, trupa lui Adi Hutter dominând copios partida, profitând la maxim de superioritatea numerică avută. De altfel, Akliouche a şi deschis scorul la doar câteva minute după ce oaspeţii rămâneau în 10.

Lamine Yamal a egalat în minutul 28, graţie unei execuţii de toată frumuseţea, însă reuşita acestuia a fost un simplu foc de paie, în condiţiile în care a părut doar o chestiune de timp până când gazdele înscriu din nou.

Articolul continuă după reclamă

Ilenikhena a înscris, în minutul 71, golul de 2-1 pentru AS Monaco, stabilind scorul final, însă diferenţa putea să fie mult mai mare, în condiţiile în care gazdele au terminat meciul cu 55% posesia balonului, 8-1 la şuturi pe poartă şi 10-0 la cornere.

În celelalte meciuri jucate joi seara în Liga Campionilor s-au înregistrat următoarele rezultate: Feyenoord Rotterdam - Bayer Leverkusen 0-4, Steaua Roşie Belgrad - Benfica Lisabona 1-2, Atalanta Bergamo - Arsenal Londra 0-0, Atletico Madrid - RB Leipzig 2-1, Brest - Sturm Graz 2-1.

Meciurile din etapa a doua a grupei de Liga Campionilor se joacă la începutul lunii octombrie. Până atunci, în urma rezultatelor din prima etapă trebuie precizat că Bayern Munchen se află pe primul loc la grupei mamut de Liga Campionilor, Celtic Glasgow, Aston Villa şi Sparta Praga se află pe locuri care asigură calificarea directă în faza optimilor de finală, Real Madrid, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Arsenal Londra, Internazionale Milano, Manchester City şi FC Barcelona sunt pe locuri ce le-ar obliga să meargă la baraj, iar AC Milan ar părăsi competiţia încă din faza grupei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » FC Barcelona a debutat cu stângul în Liga Campionilor, 1-2 la AS Monaco, după ce a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică