Antena Meniu Search
x

Fostul fotbalist român Lucian Burdujan, dat dispărut la Poliţie de mama sa. Sportivul nu ar mai fi fost văzut de aproape două luni

Şoc în fotbalul românesc, după ce Lucian Burdujan (38 de ani), fostul atacant al formaţiei Rapid Bucureşti, a fost declarat dispărut de mama sa, aceasta reclamând că sportivul nu a mai fost văzut de aproape două luni.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 17:50

Lucian Burdujan a jucat pentru Rapid Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei UEFA
Lucian Burdujan a jucat pentru Rapid Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei UEFA - Profimedia

Anunţul a fost făcut chiar de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, care au transmis următorul comunicat: "La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București. Semnalmente: înălțime – 1.80 m, greutate-89 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție".

Conform gsp.ro, însă, fotbalistul ar fi intrat în contact cu reprezentanţii site-ului respectiv şi le-ar fi spus acestora că este la muncă, fără a oferi, însă, alte detalii.

Lucian Burdujan a scris istorie în fotbalul românesc, în special în tricoul formaţiei Rapid Bucureşti, echipă cu care a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006, când Rapid Bucureşti era eliminată tocmai de Steaua Bucureşti, după două egaluri, 0-0 şi 1-1.

Atunci, în sezonul european 2005-2006, Lucian Burdujan s-a remarcat în special graţie golului marcat pe terenul lui VFB Stuttgart, 1-2, în faza grupelor, dar şi graţie evoluţiilor constant bune, atacantul fiind piesă de bază a echipei, alături de Daniel Niculae, Viorel Moldovan sau Mugurel Buga.

După patru ani petrecuţi la Rapid, 2004-2008, Lucian Burdujan a mai evoluat pentru FC Vaslui şi Steaua Bucureşti, înainte de a-şi încerca norocul în străinătate, în special la formaţii din Cipru şi Ucraina, precum Tavria Simferopol, Hoverla Ujgorod, AEL Kalloni sau AEP Kozani.

Lucian Burdujan a reuşit şi un gol în 13 selecţii la naţionala de tineret a României, trecându-şi în palmares, printre altele, două Cupe ale României, cu Rapid Bucureşti (2006, 2007), Cupa UEFA Intertoto, cu FC Vaslui (2008), o promovare cu Hatta în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, dar şi titlul de vicecampion al Gibraltarului, cu FC Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Fostul fotbalist român Lucian Burdujan, dat dispărut la Poliţie de mama sa. Sportivul nu ar mai fi fost văzut de aproape două luni