Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fotbalist în vârstă de 18 ani, găsit mort la două zile după ce fusese dat dispărut. Tânărul juca la Lokomotiv Moscova

Alexei Lomakin, jucătorul în vârstă de 18 ani al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort, la câteva zile după de fusese dat dispărut în capitala Rusiei.

de Redactia Observator

la 03.12.2018 , 18:47

Alexei Lomakin, fotbalistul în vârstă de 18 ani de la Lokomotiv Moscova, găsit mort Alexei Lomakin, fotbalistul în vârstă de 18 ani de la Lokomotiv Moscova, a găsit mort la câteva zile după ce fusese dat dispărut. - FC Lokomotiv Moscow, Twitter

Alexei Lomakin, jucătorul în vârstă de 18 ani al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort, la câteva zile după de fusese dat dispărut în capitala Rusiei.

Vestea că Alexei Lomakin, fotbalistul în vârstă de 18 ani de la Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort a fost confirmată printr-un mesaj postat de gruparea rusească pe reţelele de socializare.

Mama lui Alexei Lomakin a declarat că fiul său a plecat la club pentru o procedură medicală, după care a petrecut noaptea în Moscova.

Articolul continuă după reclamă

De vineri, fotbalistul de doar 18 ani nu a mai putut fi contactat pe telefon.

Mama lui Alexei a mărturisit că fotbalistul de 18 ani de la Lokomotiv Moscova folosea uneori o substanţă medicală numită tropicamidă, care îl făcea să aibă un comportament anormal.

Din ultimele date, fotbalistul de 18 ani al Lokomotiv Moscova ar fi petrecut în oraş cu un prieten, care a spus că au băut împreună, însă cel din urmă nu îşi aminteşte unde au fost.

Telefonul mobil şi rucsacul lui fotbalistului Alexei Lomakin au fost găsite într-un taxi, potrivit informaţiilor din presa rusă.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Fotbalist în vârstă de 18 ani, găsit mort la două zile după ce fusese dat dispărut. Tânărul juca la Lokomotiv Moscova