Antena Meniu Search
x

Gabi Tamaș s-a făcut băiat de casă: întinde perdele, în izolare

Recunoscut pentru escapadele sale, Gabi Tamaș s-a făcut băiat de casă. Fundașul Astrei respectă regulile de carantină impuse din cauza pandemiei de coronavirus și s-a autoizolat în locuința sa din Brașov.

de Silviu Vișan

la 25.03.2020, 19:23

Gabriel Tamaș, în locuința sa
Gabi Tamaș întinde perdele - Instagram gabrieltamasofficial
  • Gabi Tamaș respectă regulile de izolare
  • Fundașul a postat o fotografie cu el întinzând perdele
  • Gabi Tamaș a avut mai multe escapade de-a lungul timpului

Recunoscut pentru escapadele sale, Gabi Tamaș s-a făcut băiat de casă. Fundașul Astrei respectă regulile de carantină impuse din cauza pandemiei de coronavirus și s-a autoizolat în locuința sa din Brașov. 

Tamaș a postat pe Instagram o poză în care întinde perdele, cu mesajul "Challenge accepted". Pentru jucător, statul în casă reprezintă cu adevărat o mare provocare, pentru că, în trecut, a fost surprins de mai multe ori în ipostaze compromițătoare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Aventurile" lui Gabi Tamaș: escapadă, după escapadă

Pe acelaşi subiect

În urmă cu aproape șapte ani, Gabi Tamaș a fost reținut de poliție după ce a spart ușa unui bloc și a făcut scandal, chiar înaintea unui meci al naționalei. 

Escapadele fundașului au continuat. Tot în 2013, a fost dat afară de la CFR Cluj după doar șase zile, fiind surprins cu berea în mână într-un bar. 

La începutul sezonului 2015-2016, Mirel Rădoi l-a exclus pe Gabi Tamaș din lotul lui FCSB, după ce jucătorul nu s-a trezit la timp pentru a ajunge la un antrenament. 

Ultima "aventură" a fundașului a fost cea de la Hapoel Haifa, din primăvara anului trecut, când a fost surprins băut la volan, cu o viteză de 205 km/h. Ca urmare a faptei sale a fost nevoit să facă muncă în folosul comunității și să plătească o amendă de 1.000 de euro. De asemenea, i-a fost și suspendat dreptul de a conduce în Israel pentru patru ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Gabi Tamaș s-a făcut băiat de casă: întinde perdele, în izolare