Antena Meniu Search
x

Gigi Becali: "Cineva vrea sa-mi fure Steaua"

"Becali, pleaca din Ghencea!". Asa a inteles Gigi Becali condamnarile succesive dictate la Inalta Curte. La Rahova, Gigi i-a spus finului Radoi ca cineva vrea sa-i fure Steaua

Vezi și

Gigi Becali se teme ca va ramane fara Steaua. E convins ca sentintele dictate la Inalta Curte, opt ani de inchisoare pana acum, fac parte dintr-un plan diabolic pus la cale de cineva care vrea sa-i fure Steaua. Totul va culmina cu retrogradarea Stelei si excluderea din Europa. Asta i-a spus Gigi finului Mirel Radoi. "Am inteles ca vor sa-i ia Steaua lui Gigi Becali. O sa retrogradeze echipa ca sa-i forteze mana sa renunte la club, astfel incat Steaua sa fie preluata de un om de afaceri destul de puternic.", a fost dezvaluirea fostului capitan imediat dupa intalnirea cu Becali la Rahova.

"Haideti ca nu discutam. Eu am o mare problema, suntem dominati de superficialitate. Nu discutam si nu voi face referire la nicio declaratie facuta de nimeni. Nici de Mirel Radoi, nici de Valentin Alexandru, Dinu Gheorghe si asa mai departe", a declarat Meme Stoica.

Regulamentul UEFA contureaza si mai mult cel mai negru cosmar al lui Becali. Oficialii Federatiei sunt convinsi ca Steaua n-are nicio sansa la judecata Comisiei de Disciplina a forului european. In Regulamentul european se specifica negru pe alb ca "un club nu va putea participa in Liga Campionilor daca a fost implicat direct sau indirect in aranjarea sau influentarea rezultatului unui meci."

MM Stoica ii linisteste insa pe stelisti. Managerul spune ca UEFA va judeca Steaua doar dupa motivarea deciziei de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Gigi Becali: "Cineva vrea sa-mi fure Steaua"