Antena Meniu Search
x

Gigi Becali s-a retras de la FCSB şi a lăsat în locul lui un finanţator mai bogat: 'Are mai mulţi bani ca mine'

Gigi Becali a anunţat, seara trecută, şi a confirmat astăzi, că se retrage definitiv de la cârma clubului FCSB şi a anunţat deja cine îl va înlocui.

Gigi Becali s-a retras de la FCSB şi a lăsat în locul lui un finanţator mai bogat
Gigi Becali s-a retras de la FCSB şi a lăsat în locul lui un finanţator mai bogat - Hepta

Gigi Becali a anunţat, seara trecută, şi a confirmat astăzi, că se retrage definitiv de la cârma clubului FCSB şi a anunţat deja cine îl va înlocui.

După ce Răzvan Burleanu a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Becali a răzbucnit şi a anunţat că se retrage de la FCSB.

"Eu m-am retras! Ieri, la 16:30, a trimis adresa la club. Clubul va face acest lucru cunoscut Federatiei. Eu nu pot sa fiu la mana comisiilor lui Burleanu. Asa era si pe vremea lui Mircea Sandu, comisiile actionau la comanda. Eu nu mai sunt actionar, i-am depus mandatul lui Vasile Geambazi. El va prelua activitatea clubului. Si asa, el finanteaza echipa de vreo doi ani. Eu ma retrag, el are mai multi bani ca mine! Echipa nu va avea de suferit, pentru ca el are mai multi bani ca mine", a declarat Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Gigi Becali s-a retras de la FCSB şi a lăsat în locul lui un finanţator mai bogat: 'Are mai mulţi bani ca mine'