Antena Meniu Search
x

Simona Halep câștigă și donează bani pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Campioana noastră a învins-o în două seturi pe britanica Harriet Dart, numărul 173 mondial. Simona s-a impus lejer în primul set cu 6-2 şi a condus cu 5-1 în actul secund, dar adversara a revenit şi a câştigat trei game-uri consecutive.

de Redactia Observator

la 23.01.2020, 22:23

Vezi și

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Campioana noastră a învins-o în două seturi pe britanica Harriet Dart, numărul 173 mondial. Simona s-a impus lejer în primul set cu 6-2 şi a condus cu 5-1 în actul secund, dar adversara a revenit şi a câştigat trei game-uri consecutive. A fost momentul în care Halep s-a enervat şi a izbucnit în direcţia lojei în care se aflau antrenorul Darren Cahill şi managerul Virginia Ruzici.

Până la urmă, românca a închis meciul şi va lupta pentru calificarea în optimi cu Yulia Putintseva, din Kazahstan, locul 38 WTA. Nu înainte de a mai dona o sumă de bani pentru victimele incendiilor din Australia: două sute de dolari pentru fiecare dată când îl enervează pe Darren Cahill. 

"Mi-a spus deja că va tăia totul la jumătate pentru că am reuşit să câştig setul doi. Deci sunt într-o poziţie bună, dar cu siguranţă voi plăti pentru tot ce am făcut azi. Şi cred că este destul de mult", a spus Halep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Simona Halep câștigă și donează bani pentru victimele incendiilor din Australia