Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului

Portarul român Horaţiu Moldovan, transferat în această iarnă de Atletico Madrid de la Rapid, a ajuns viral pe profilul de TikTok al clubului, după o postare în care e folosită o piesă de-a lui Tzancă Uraganu.

de Redactia Observator

la 24.02.2024 , 15:25

Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului
Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului - Profimedia

Horaţiu Moldovan a devenit "vedetă" pe TikTok-ul clubului Atletico Madrid, după o postare incredibilă cu portarul român, cu o piesă de a lui Tzancă Uraganu pe fundal. Fotbalistul a fost transferat în această iarnă de Atletico Madrid de la Rapid, în schimbul a 800.000 de euro.

Cei de la Atletico Madrid au făcut o postare pe TikTok care a înnebunit internetul. Au postat un video cu fotografia lui Moldovan, împărţită în două.

Ceea ce a surprins fanii a fost piesa aleasă pentru videoclip, o manea interpretată de Tzancă Uraganu. Melodia se numeşte "Eee Aaaa | Burj Khalifa" şi se află în trending pe YouTube.

Articolul continuă după reclamă

Tzancă Uraganu a ţinut să le mulţumească celor de la Atletico Madrid şi a republicat videoclipul lor, cu textul "Gracias Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine!!!!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului