Antena Meniu Search
x

Video Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului

Portarul român Horaţiu Moldovan, transferat în această iarnă de Atletico Madrid de la Rapid, a ajuns viral pe profilul de TikTok al clubului, după o postare în care e folosită o piesă de-a lui Tzancă Uraganu.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 15:25

Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului
Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului - Profimedia

Horaţiu Moldovan a devenit "vedetă" pe TikTok-ul clubului Atletico Madrid, după o postare incredibilă cu portarul român, cu o piesă de a lui Tzancă Uraganu pe fundal. Fotbalistul a fost transferat în această iarnă de Atletico Madrid de la Rapid, în schimbul a 800.000 de euro.

Cei de la Atletico Madrid au făcut o postare pe TikTok care a înnebunit internetul. Au postat un video cu fotografia lui Moldovan, împărţită în două.

Ceea ce a surprins fanii a fost piesa aleasă pentru videoclip, o manea interpretată de Tzancă Uraganu. Melodia se numeşte "Eee Aaaa | Burj Khalifa" şi se află în trending pe YouTube.

Tzancă Uraganu a ţinut să le mulţumească celor de la Atletico Madrid şi a republicat videoclipul lor, cu textul "Gracias Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine!!!!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Horaţiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe TikTok cu piesa lui Tzancă Uraganu. Reacţia manelistului