Antena Meniu Search
x

Foto Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, medalie de bronz în finala de 1.000 de metri, la CM de kaiac-canoe

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut medalia de bronz în finala probei de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg. Finala a fost transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 12:32

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, medalie de bronz în finala de 1.000 de metri, la CM de kaiac-canoe
Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, medalie de bronz în finala de 1.000 de metri, la CM de kaiac-canoe

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au clasat în spatele câştigătorilor din Italia, pe 2 a fost Germania, dar performanţa românilor a fost absolut uluitoare. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut dramatic medalia de bronz, echipajul spaniol venind foarte puternic din spate pe ultimii metri. Primul loc a fost ocupat de Daniele Santini şi Nicolae Crăciun (canotor de origine moldoveană), locul doi a fost ocupat de germanii Moritz Adam şi Nico Pickert, iar pe 3 s-au clasat românii noştri, Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă.

Cătălin Chirilă poate fi urmărit în finala de la 1.000 metri, care va avea loc azi, de la ora 13:01, LIVE în AntenaPLAY. Competiţia contează pentru calificarea la JO 2024, primii 6 din finală urmând să obţină biletele pentru Paris. Chirilă este campionul mondial en titre în această probă.

Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă a oferit prima reacţie, după ce a cucerit aurul la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul s-a declarat extrem de fericit, după finala care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Pe acelaşi subiect

"Mă simt foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Iubesc această zonă. Cursa de 1000 de metri rămâne favorita mea. Dar o iubesc şi pe cea de 500 de metri, doar sunt campion mondial acum", a declarat Cătălin Chirilă, după ce a cucerit aurul la 500 de metri, potrivit Antena Sport.

În finala de la 500 de metri, Cătălin Chirilă a luat startul de pe linia a cincea. După primii 250 de metri din cursă, Chirilă era pe prima poziţie, însă finalul a fost unul strâns. Românul s-a luptat pentru medalia de aur cu favoritul publicului, Conrad Scheibner. Chirilă a înregistrat timpul de 01:45.373, în timp ce germanul a terminat finala cu timpul de 01:45.723.

Este prima medalie de aur cucerită de Cătălin Chirilă la proba de 500 de metri, după ce la Mondialele de anul trecut din Canada, românul s-a clasat pe locul secund în finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, medalie de bronz în finala de 1.000 de metri, la CM de kaiac-canoe