Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Chirilă, senzațional în semifinala de la 500 de metri, la CM de kaiac-canoe. Românul a fost de neoprit

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg, Germania. Românul în vârstă de 25 de ani a obţinut en-fanfare calificarea în finală, după ce şi-a distrus concurenţa, transmite AS.RO. Competiția poate fi urmărită în perioada 25 - 27 august LIVE în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 15:32

Vezi și

Calificat deja în finala de la 1000 de metri, care va fi LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 13:01, Chirilă a arătat că traversează o formă de excepţie.

Cătălin Chirilă a făcut senzaţie în semifinalele de la 500 de metri la CM de kaiac-canoe

După primii 250 de metri, Cătălin Chirilă avea avans de aproape o jumătate de secundă faţă de principalul său rival, germanul Conrad Scheibner. Campionul nostru a continuat să ia avans şi a încheiat primul, cu timpul de 01:46.861.

Românul a fost urmat, la o distanţă semnificativă, de Scheiber, care a oprit cronometrul la 01:47.994. Calificare în finala A a mai obţinut-o Sergey Yemelyanov, din Kazahstan (01.49.858).

Pe acelaşi subiect

Cătălin Chirilă se va lupta pentru medalia de AUR astăzi, în direct în AntenaPLAY, de la ora 19:08. Este mare favorit la urcarea pe prima treaptă a podiumului din moment ce s-a calificat cu cel mai bun timp în finală. Niciun alt sportiv nu a coborât sub 1:47!

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

"Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat. Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate" a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Cătălin Chirilă, senzațional în semifinala de la 500 de metri, la CM de kaiac-canoe. Românul a fost de neoprit