Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo: "ROMÂNIA a trecut pe aici"

Vestiarul tricolorilor la stadionul din Priştina, unde s-a disputat meciul de fotbal al României cu Kosovo, din Liga Naţiunilor, a rămas impecabil.

de Redactia Observator

la 07.09.2024 , 10:12

Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo: "ROMÂNIA a trecut pe aici"
Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo: "ROMÂNIA a trecut pe aici" - Instagram/Getty Images

„ROMÂNIA a trecut pe aici. La revedere, Priştina! Mulţumim de găzduire”, este titlul dat unui filmuleţ postat pe paginile de social media ale echipei naţionale a României, în care se arată vestiarul lăsat curat după meciul de vineri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestiarul curat a fost lăsat de tricolori şi după meciul cu Ţările de Jos, de la Munchen, din iulie, din optimile Campionatului European.

Articolul continuă după reclamă

România a învins Kosovo, scor 3-0, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor, iar luni seară va evolua contra Lituaniei, pe stadionul Steaua, de la ora 21.45. Meciul cu Kosovo a fost live pe Antena1 şi în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Impecabil. Tricolorii au făcut curăţenie lună în vestiar la Priştina, după meciul cu Kosovo: "ROMÂNIA a trecut pe aici"