Antena Meniu Search
x

Un jucător al Milanului își face praf echipa: ”E dificil să construiești ceva!”

Jesus Suso, actual jucător la AC Milan, dar împrumutat în prezent la Sevilla, declară că la clubul italian totul este un haos. Suso este nemulțumit de schimbările legate de antrenor și din conducere.

de Daniel Samoilă

la 22.03.2020, 12:36

Jesus Suso
Un jucător al Milanului își face praf echipa: ”E dificil să construiești ceva!” - Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta
  • Jesus Suso nu îi place situația de la AC Milan, unde se fac mereu schimbări de antrenor
  • Suso, împrumutat la Sevilla, nu vrea să mai revină la AC Milan
  • Suso face o comparație între Italia și Spania în ceea ce privește pandemia de Covid-19

Jesus Suso, actual jucător la AC Milan, dar împrumutat la Sevilla, declară că la clubul italian totul este un haos. Suso este nemulțumit de schimbările legate de antrenor și din conducere.

"În perioada mea la Milan, au fost trei președinți, diferiți antrenori și zeci de jucători. În aceste condiții, e dificil să construiești ceva solid. În fiecare sezon, când începi, totul e mereu diferit", a declarat Suso pentru Gazzetta dello Sport.

Jesus Suso nu vrea să se mai întoarcă la Milan

Dezamăgit de situația de la AC Milan, Jesus Suso își dorește să rămână la Sevilla, iar obiectivul său este să evolueze în Liga Campionilor.

Pe acelaşi subiect

"Sper să joc în Champions League și să câștig ceva în acest tricou. Sper să rămân aici. Cu muncă, dăruire și intensitate, putem suplini carențele numelor mari", a mai spus Suso.

Suso, mesaj în plină pandemie de coronavirus: ”Nimenu nu se aștepta la un asemenea impact”

Jesus Suso a vorbit și despre situația din Spania, a doua cea mai afectată țară de noul coronavirus. El a făcut o comparație între cele două sisteme de sănătate din cele două țări, Italia și Spania.

"Nimeni nu se aștepta la un asemenea impact. În Spania avem un sistem excelent de sănătate. În Milano, situația este critică. În spitale nu mai sunt paturi. Știu că familia lui Mussachio a plecat în Spania pentru o săptămână, înainte ca totul să se închidă, iar el a fost lăsat singur", a concluzionat Suso.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Un jucător al Milanului își face praf echipa: ”E dificil să construiești ceva!”