Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024: Programul românilor pe 5 august. Două românce se vor lupta pentru o medalie la bârnă și sol la gimnastică artistică

JO 2024. Sportivii români vor evolua la Jocurile Olimpice de la Paris, pe 5 august, la şase sporturi, atletism, gimnastică artistică, lupte, polo, tenis de masă şi yachting.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 07:16

JO 2024: Programul românilor pe 5 august. Trei românce se vor lupta pentru o medalie la bârnă și sol la gimnastică artistică - Profimedia

Luni, 5 august, sportivii români vor evolua la Jocurile Olimpice de la Paris la şase sporturi, atletism, gimnastică artistică, lupte, polo, tenis de masă şi yachting. Se remarcă finalele de la bârnă şi sol, precum şi debutul întrecerilor la lupte.

  • Atletism

    12:35 aruncarea discului - masculin - calificări Grupa B: Alin Alexandru Firfirică

    12:55 400 m feminin - turul I: Andrea Miklos

     

  • Gimnastică artistică

    13:38 bârnă - feminin - finala: Sabrina Maneca Voinea

    15:23 sol - feminin - finala: Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu

  • Lupte

    16:00 cat. 60 kg, greco-romane masculin - calificări: Răzvan Arnăut

    16:00 cat. 130 kg, greco-romane masculin - calificări: Alin Alexuc-Ciurariu

    22:00 cat. 60 kg, greco-romane masculin - semifinale: Răzvan Arnăut (dacă se califică)

    22:00 cat. 130 kg, greco-romane masculin - calificări: Alin Alexuc-Ciurariu (dacă se califică)

     

  • ​Polo pe apă

    22:40 România - Muntenegru (Grupa A, masculin)

     

  • Tenis de masă

    11:00 echipe masculin, feminin - optimi: România - India

     

  • ​Yachting

    13:15 Dinghy feminin: Ebru Bolat

Clasamentul pe medalii după ziua a noua - România a coborât pe locul 13

Articolul continuă după reclamă

Delegaţia Statelor Unite este noul lider în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, după întrecerile de duminică, a noua zi oficială de competiţii, în timp ce România a coborât un loc şi se află pe 13.

Pe acelaşi subiect

Americanii totalizează 19 medalii de aur, 26 de argint şi 26 de bronz, fiind urmaţi de China (19-15-11) şi de Franţa (12-14-18) etc.

România are şapte medalii, trei de aur, trei de argint şi una de bronz. Aur au câştigat înotătorul David Popovici la 200 metri liber, canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache la dublu vâsle masculin şi echipajul feminin de opt plus unu (Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu), argintul a fost obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la dublu rame feminin, Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin - categorie uşoară, iar bronzul a fost cucerit de David Popovici la 100 metri liber.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » JO 2024: Programul românilor pe 5 august. Două românce se vor lupta pentru o medalie la bârnă și sol la gimnastică artistică