Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La 18 ani, Endrick a devenit cel mai tânăr marcator pentru Real Madrid în competiţiile internaţionale

Deşi abia a trecut de vârsta majoratului, brazilianul Endrick, atacantul lui Real Madrid, deja scrie istorie în tricoul campioanei Europei.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 14:35

Brazilianul Endrick a intrat în cartea de istorie a lui Real Madrid Brazilianul Endrick a intrat în cartea de istorie a lui Real Madrid - Profimedia

Marţi seara, Real Madrid a debutat în grupa de UEFA Champions League şi deşi a obţinut o victorie mai degrabă chinuită, 3-1 cu VFB Stuttgart, brazilianul Endrick a bătut un record ce părea greu de depăşit.

Spunem victorie chinuită pentru că Real Madrid a deschis scorul imediat după pauză, prin Mbappe, dar a fost egalată, graţie reuşitei lui Undav, şi s-a desprins abia în ultimele minute, când au marcat Rudiger şi Endrick.

Intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Jude Bellingham, la 1-1, pentru a forţa atacul, Endrick a marcat golul de 3-1, în prelungiri, şi şi-a trecut numele în cartea de istorie a lui Real Madrid, dar şi a fotbalului brazilian.

Articolul continuă după reclamă

Asta pentru că, la 18 ani şi 58 de zile, Endrick, unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe teren, a devenit cel mai tânăr marcator pentru Real Madrid în competiţiile internaţionale, dar şi cel mai tânăr brazilian care înscrie în UEFA Champions League.

Cotat deja la 60 de milioane de euro de transfermarkt.com, Endrick are cifre fabuloase pentru vârsta lui: 21 de goluri şi două pase decisive în 82 de meciuri jucate pentru Palmeiras, două goluri în cinci meciuri jucate, în acest sezon, pentru Real Madrid, două goluri şi două pase decisive în şapte meciuri jucate pentru naţionala de tineret a Braziliei şi trei goluri în 11 meciuri jucate pentru naţionala de seniori a Braziliei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » La 18 ani, Endrick a devenit cel mai tânăr marcator pentru Real Madrid în competiţiile internaţionale