Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lucrul remarcat de The Guardian la suporterii noștri, în timpul meciului România-Slovacia: "Remarcabil. S-a simțit ca acasă"

Val de reacții în presa străină, după meciul dintre România și Slovacia. Tricolorii s-au calificat în optimile EURO 2024, după un egal cu selecționata Slovaciei, la Frankfurt, în fața a circa 30.000 de suporteri! România termină pe primul loc în clasamentul grupei E. Site-ul britanic The Guardian a scris despre meciul România-Slovacia, despre golul lui Răzvan Marin care ne-a adus calificarea în optimi și despre fanii români care au acaparat stadionul. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 22:14

Lucrul remarcat de The Guardian la suporterii noștri, în timpul meciului România-Slovacia Lucrul remarcat de The Guardian la suporterii noștri, în timpul meciului România-Slovacia - Profimedia

"Cu o treime din stadion împânzită de suporterii români, meciul s-a simțit ca și cum ar fi jucat acasă, iar atmosfera a fost remarcabilă, cu scandări pe tot parcursul meciului", scrie The Guardian

Presa străină scrie despre suporterii români și golul lui Răzvan Marin

The Guardian a mai scris, de asemenea, că scorul egal dintre cele două echipe a fost "un rezultat corect. Sincer", dar și despre penalty-ul care a dus naționala României direct în optimile EURO 2024.

Articolul continuă după reclamă

"România a egalat dintr-un penalty trântit obținut de Marin. A fost acordat doar după o îndelungată analiză făcută de VAR, după ce arbitrul, Daniel Siebert, l-a văzut iniţial pe David Hancko doborându-l pe Ianis Hagi şi a declarat că faultul este în afara careului. Se părea că primul contact a fost făcut în afara careului, dar Hancko l-a prins pe Hagi a doua oară în careu și decizia a fost anulată în mod corespunzător. S-au auzit fluiere din toate părțile terenului care au cerut arbitrului să confirme egalitatea, dar nici pe departe la fel de tare ca melodiile care au continuat să răsune în tribune. Suporterii și jucătorii deopotrivă și-au făcut dreptate aici și acum pot aștepta cu nerăbdare eliminările", a mai scris The Guardian. 

Pe acelaşi subiect

Tricolorii s-au calificat în optimile EURO 2024

România este lider în clasamentul grupei E! Unsprezece echipe sunt deja calificate în optimile EURO: Germania, Elveţia (grupa A), Spania, Italia (grupa B), Anglia, Danemarca, Slovenia (grupa C), Austria, Franţa, Ţările de Jos (grupa D) și Portugalia (grupa F).

În primele două meciuri, România a învins Ucraina, scor 3-0, şi a pierdut cu Belgia, scor 0-2. Slovacia a trecut de Belgia, scor 1-0, şi a pierdut cu Ucraina, scor 1-2.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » Lucrul remarcat de The Guardian la suporterii noștri, în timpul meciului România-Slovacia: "Remarcabil. S-a simțit ca acasă"