Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un jucător de hochei iese de pe gheaţă cu gâtul tăiat. Familia urmărea meciul la TV: "Am văzut sângele curgând, am ştiut imediat că e rău"

Lumea hocheiului a fost zguduită de un incident teribil petrecut în weekend-ul trecut. Un jucător de hochei şi-a pierdut viaţa după ce un adversar i-a tăiat gântul cu lama patinei. Adam Johnson, un jucător de hochei pe gheață care activa pentru echipa Nottingham Panthers și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic pe gheață, chiar în timpul unui meci. Liga engleză a suspendat toate meciurile programate în weekend.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 11:21

Momentul în care un jucător de hochei iese de pe gheaţă cu gâtul tăiat. Familia urmărea meciul la TV: "Am văzut sângele curgând, am ştiut imediat că e rău"

Meciul dintre Nottingham Panthers şi Sheffield Steelers a fost suspendat în minutul 35, iar toţi cei 8.000 de spectatori au fost trimişi acasă. Familia lui Adam Johnson era acasă şi urmărea partida la televizor. "Suntem distruşi, tremurăm. Nu suntem bine deloc. Ne uitam la meci, am văzut ce s-a întâmplat şi suntem devastaţi. Ne-am dat seama imediat că ceva rău s-a întâmplat. Am văzut sângele curgând pe gheaţă şi am ştiut că s-a întâmplat ceva teribil", a declarat pentru US Sun, Kari, mătuşa lui Adam Johnson.

Incidentul dramatic a împărţit internetul în două

Nottingham Panthers, echipa la care era legitimat Johnson, a demarat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta familia. Logodnica acestuia a postat un mesaj emoţionant pe contul de Instagram: "Îngeraşul meu, imi va fi mereu dor de tine şi te voi iubi mereu". Poliţia engleză a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz şi investighează modul în care Adam Johnson şi-a pierdut viaţa.

Incidentul dramatic a împărţit internetul în două. Oamenii care au văzut imaginile teribile s-au împărţit în două tabere: unii susţin că a fost un simplu accident nefericit, alţii sunt de părere că adversarul a premeditat gestul. În vârstă de 29 de ani, Adam Johnson jucase în carieră pentru Pittsburgh Penguins, în liga profesionistă americană şi pentru Augsburger Panther, în liga germană de hochei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Momentul în care un jucător de hochei iese de pe gheaţă cu gâtul tăiat. Familia urmărea meciul la TV: "Am văzut sângele curgând, am ştiut imediat că e rău"