Antena Meniu Search
x

Naţionala de Rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din 2015

Naţionala de rugby a României a învins în Rusia cu 34-3 şi a obţinut calificarea la cupa mondială de anul viitor, din Anglia. Diferenţa de scor reprezintă cea mai mare victorie dintre cele două ţări, în istoria confruntărilor directe.

Vezi și

 Naţionala de rugby a României a reuşit să obţină, în deplasare la Nebug, victoria care i-a asigura calificarea la cupa mondială de rugby din 2015, din Anglia.

În Rusia, stejarii s-au impus cu 34-3, la pauză 10-3, într-un meci contând pentru Cupa Europeanã a Naţiunilor. A fost şi un record al rugbyştilor români, care pînă la această victorie nu se impuseseră niciodată în faţa ruşilor la 31 de puncte diferenţă.

România a cîştigat deja în faţa Portugaliei, săptămîna trecută, cu 24-0, şi mai are de jucat cu Spania, pe 22 februarie, la Cluj, iar apoi cu Belgia, pe 8 martie, la Constanţa. În ultimul meci din grupã, echipa României va juca în deplasare, cu Georgia, în 15 martie.

România conduce în clasament, cu nouã puncte , urmatã de Georgia - 5 puncte şi de Rusia, 4 puncte. Primele douã clasate se calificã direct la Cupa Mondialã din 2015, iar echipa de pe locul trei va juca la baraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Naţionala de Rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din 2015